INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAGLIARI - FIORENTINA 2-1

Roşu de furie

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2008 00:00

După ce a ratat finala Cupei UEFA, Mutu a pierdut ieri şi locul 4 de Ligă, fiind eliminat în final pentru proteste.

Mutu (foto) nu şi-a revenit din şocul te­ribil al eliminării la pe­nal­tyuri şi al ratării finalei de Cupă UEFA. A ce­dat ieri, în Sardinia, 1-2 cu Cagliari, şi a fost depăşită cu un punct de Mi­lan, pierzînd locul 4, ulti­mul ce duce în Champions League.

Încă din prima repriză, ata­can­tul român a fost agresiv. L-a lovit cu cotul pe Pisano, ce îl proteja pe portarul Storari. O fază pasibilă de judecat cu proba video. Şi înain­tea pauzei, a executat în zid o lo­vi­-tură liberă, dintr-o poziţie din care nu ierta. Golul lui Jeda a decis un handi­cap greu de recuperat.

Aproape imposibil, după ce Conti (51) a majorat diferenţa. Ori­cum, nu era o surpriză, Cagliari n-a pierdut acasă din 13 ianuarie San­­ta­na a reaprins speranţa, dar atît. Mutu a ajuns să se certe cu Pazzini. “Ma­re jucător, însă a fost insupor­ta­bil”, a comentat agen­ţia “Kata­web”. N-a mai apu­cat finalul. Aver­ti­zat de Farina pen­tru fault (90), el a luat şi al doilea “gal­ben” pentru pro­teste, “provo­cat de un arbitru care e bine că se va pensiona la vară”, cum a apreciat aceeaşi sursă. Vio­la a pierdut, Mutu ratează me­ciul cu fosta sa echipă, Parma. Şi, pro­babil, şi locul spre Liga bogaţilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
 •  05 Mai 2008, 11:43

Asa de amorul artei imi pierd timpul cu trogloditii care posteaza aici! Nici-unul din voi nu ii veti ajunge lui Mutu nici pana la genunchi si asta pentru ca sunteti romani prosti si ne-educati! Pai pe Mutu il iubeste un oras ca Florenta,are fani in toata lumea si voi "purii" din Ferentari ridicati piatra? Chiar daca iesim pe ultimul loc in grupa Mutu tot mare si talentat va fi si voi tot niste analfabeti (poate nedrogati!).

 •  05 Mai 2008, 11:12

Mars Mutule cu masina ta "dha... 600 dha... cai" . Bine ca nu ai batut si tu penalty joi ca era mingea pe copertina si acum. Cu tine in atac cu Radoi in aparare si cu Piti pe banca, ciuca batailor scrie pe noi la EURO 08 .

 •  05 Mai 2008, 10:15

Nu este BRILIANTU ? Sau FENOMENU ? Acum ceva vreme il pupati in cur pe drogat si iuite ca i s-a urcat la cap !! Nu o sa fie ca Hagi in viata vietilor lui !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează