INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Rusescu a intrat din nou în gura presei după eliminarea din Cupă: "Un atacant anonim din grămadă"

Rusescu nu s-a remarcat miercuri decît cu un
Rusescu nu s-a remarcat miercuri decît cu un "galben" primit pentru proteste. Cînd era pe bancă! // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 20 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 decembrie 2013 21:53

Titularizat de Emery la 0-2 cu Santander, fostul stelist a ratat singur cu portarul: "N-are talent la finalizare".

De-abia înscrisese Rusescu în Europa League după 4 luni de căutări inutile. "Inspirat de acel gol cu Freiburg, Emery i-a mai dat o ocazie să demonstreze ceva", a comentat Marca titularizarea atacantului în Copa del Rey, cu Santander.

Însă, la 0-0, în minutul 40, fostului golgeter stelist i s-au împleticit picioarele şi a tras în portar într-o situaţie unu la unu. Şi Sevilla a fost eliminată din "16-imi" (0-2, după 1-0 în tur).

Înlocuit după o oră, Rusescu a fost iarăşi "atins" de ziariştii spanioli. "Are idei bune românul, dar n-are talent la finalizare. E un jucător şters, luat dintr-o grămadă de atacanţi anonimi".

5,5 a fost nota primită de Rusescu în Marca (minimum 1, maximum 10) pentru meciul cu Santander

3 goluri are Rusescu în 207 minute jucate la FC Sevilla: în medie, o reuşită la fiecare 69 de minute

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
lumpy666
lumpy666  •  20 Decembrie 2013, 21:01

E al 2-ea CRISTIANO RONALDO numai ca NU are SANSA s-o marcheze cum face CR din cauza ca joaca putine minute!!! -DAR CU UN ALT ANTRENOR AL FI PE PRIMUL LOC IN "LA LIGA" iar CR,MESSI si NEYMAR ar SUGE DEGETELE ACASA!!!! -AU mare dreptatate spaniolii RUSESCU fiind un ATACANT DE 1 SEZON........!!!!!!

ricafarafrica
ricafarafrica  •  20 Decembrie 2013, 16:26
Postat de satyricon pe 20 Decembrie 2013, 10:58

Mai hater de mahala "petarda" asta de fotbalist v-a tras-o pe unde v-a prins. De fapt din cauza asta il urati, pentru golurile pe care vi le-a dat. Ce tzarani sunteti ...

AMIN!...ai spus totul!...FORZA RAUL!...te asteptam la campioana Romaniei STEAUA sa marci goluri in champions league...pt meciurile din cupa cu rapid...il bagam in atac pe piturca ca la anu' nu mai o sa aiba angajament..macar 2-3 goluri sa bage si el!

ricafarafrica
ricafarafrica  •  20 Decembrie 2013, 16:19
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

RAUL e golgheterul Romaniei...cu el STEAUA a eliminat-o pe ajax si au jucat de la egal la egal cu CAMPIOANA europei...pe care au invins-o....bai aici nu-i e ca la meciurile cu damila si clinceni...campioana europei...voi pricepeti ceva...si dobrin era tinut pe bara la nationala si inca multi alti...si maxim pina sa vina antrenorul de acum era tinut pe tusa...daca antrenorul e IDIOT... ai pretentia fara jocuri in picioare sa fie ibrahimovici (altul care pe la diverse echipe facea tusa)...si totusi iti da goluri...chiar si asa...ca peste tot...sunt interese...poate impresarul lui baca e mai apropiat de una.y!....s-a vazut si la case mai mari!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează