INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON - ARSENAL 0-5

S-a întors după 700 de zile » Gardoș, primul meci după doi ani pe bancă!

Gardoș, dreapta, încearcă să-l deposedeze pe
Gardoș, dreapta, încearcă să-l deposedeze pe "tunarul" Holding // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 00:00

Gardoș a revenit la ”Sfinți” după aproape doi ani petrecuți pe bancă, în spital și la ”tineret”.

28 februarie 2015 a fost, până aseară, data ultimei apariții a lui Florin Gardoș la Southampton. La 0-1 în Premier cu West Bromwich. Iar 28 ianuarie 2017 e ziua întoarcerii lui între titularii "Sfinților". Aseară, la 0-5 cu Arsenal în turul 4 al Cupei Angliei.

Între cele două borne, 700 de zile de suferință. Aproape o jumătate de sezon (2014-2015) în care fundașul de 28 de ani a fost uitat pe bancă. Apoi, ruptura de ligamente încrucișate din iulie 2015 și recidiva suferită un an mai târziu. Iar după refacere, o lungă perioadă petrecută la "tineretul" clubului.

Gardoș a fost titular cu Arsenal și pentru că Fonte, contracandidatul din centrul defensivei, s-a transferat la West Ham. Dar și managerul Claude Puel a vrut să-l vadă la lucru, după evoluțiile bune de la echipa a doua.

Numai că "tunarii" au fost aseară o căciulă prea mare. Și pentru el, și pentru Southampton: 0-5. N-a comis greșeli impardonabile, însă nici n-a făcut o figură mai bună decât colegii de linie.

" Gardoş a jucat bine la «tineret» şi rămâne să vedem dacă ne vom baza pe el sau dacă vom aduce un alt jucător"
Claude Puel, manager Southampton

În tribună la Reading - Cardiff 2-1

Adi Popa a asistat ieri la meciul viitoarei sale echipe, Reading, contra lui Cardiff (2-1). "Deocamdată, doar din tribună", a scris ex-stelistul pe contul de Instagram. Azi, el va efectua vizita medicală și va semna cu clubul din Championship un contract valabil până-n vara lui 2020.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Ianuarie 2017, 12:11

Crezusem initial ca joaca la Arsenal. .....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează