INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

S-a răzvrătit! » Marica vrea să plece în ianuarie, Schalke se opune

Marica nu mai suportă rolul eternei rezerve.
Marica nu mai suportă rolul eternei rezerve. "Vreau să joc", pare că strigă atacatul de 26 de ani // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 19:47

”Tricolorul” e supărat că antrenorul Stevens nu-l bagă în seamă şi a avut deja o discuţie cu el şi cu managerul Heldt. Mesajul său e clar: aşa nu mai merge!

Ciprian Marica pune presiune pe şefii lui Schalke. Evoluţia bună din meciul de Cupă cu Sandhausen (3-0), încununată cu o spectaculoasă reuşită din foarfecă, i-a dat apă la moară să iasă din rînd şi să-şi strige frustrarea.

"Mă întorc de la naţională, unde joc bine şi dau goluri, iar aici nu mi se acordă nici o şansă. Fireşte că sînt supărat", s-a plîns "tricolorul" jurnaliştilor germani. El a dezvăluit totodată că le-a cerut antrenorului Huub Stevens şi managerului Horst Heldt acceptul pentru un transfer în mercato din ianuarie: "Mi-au spus însă că nu se pune problema".

Şi nici el nu vrea să forţeze nota: "E mai importantă liniştea echipei decît frustrarea mea". Dar mesajul e clar. Aşa nu mai merge! Contractul îi expiră la vară şi vrea să ştie ce are de făcut. Nu-i poate cere antrenorului să-l scoată din echipă pe golgeterul Huntelaar pentru a-i face lui loc: "Sper totuşi să conteze mai mult pe mine în viitor".

Golul lunii?
Senzaţionalul gol din foarfecă reuşit marţi de Marica e deja în fruntea celor mai frumoase reuşite ale jucătorilor lui Schalke din luna octombrie. În sondajul lansat pe site-ul clubului, "tricolorul" primise pînă ieri la prînz 1.825 de voturi (60,5 la sută) dintr-un total de 3015. Următorul gol în topul preferinţelor fanilor e cel al lui Afellay de la Dortmund (920 voturi). VIDEO cu golul lui Ciprian Marica

3 goluri, toate în Cupă, a marcat Marica pentru Schalke, în 4 apariţii din 14 posibile în toate competiţiile sezonului. Huntelaar are 7 reuşite în 13 meciuri

2 milioane de euro net anual e salariul lui Ciprian Marica la Schalke 04

"Mă bucur pentru Ciprian. Cu Sandhausen a marcat un supergol, dar nu trebuie să uităm nici pasa sa decisivă la 1-0" (Klaas-Jan Huntelaar, coechipier Schalke)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
hofer
hofer  •  02 Noiembrie 2012, 12:16
Postat de safty04 pe 02 Noiembrie 2012, 11:54

pai nemti de frica ii pregatesc un contract de 11 mil.euro pe 10 ani plus bonusuri la mersul pe jos,lustruitul bancii de rezerve,golitul paharelor de votka.......aaaa si un comision gras pentu impresarul lui.

Hahahaha, cred ca are voie sa plece. Aici nu se plateste nimic dea MOACA. Marica este o rezerva buna. Puki este mai muncitor si de aceia are voie sa joace mai mult. Marica trebuie sa nu mai fie frustat, trebuie sa fie mai degajat si atunci va fi cel mai bun. Probleme isi face singur. Huub Stevens nu iarta , asta ar trebui sa stie Marica.

hofer
hofer  •  02 Noiembrie 2012, 12:07

Mit RambaZamba ist keiner vorwärts gekommen!

hofer
hofer  •  02 Noiembrie 2012, 12:03

Munceste mai mult si o sa joci mai mult. Fi mai consecvent cu ocaziile pe care le ai in fata porti si atunci vei fi mare. Nu uita ca 2 mio. de Euro sant bani multi nu putini. In der Ruhe liegt die Kraft! Das solltest du wissen Marica

Vezi toate comentariile (5)
Comentează