INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

S-a săturat! Alexandru Maxim vrea să plece de la Stuttgart » Oferte din Anglia pentru mijlocaşul român! Presa din Germania anunţă suma de transfer

FOTO: Bild
FOTO: Bild

Articol de GSP - Publicat marti, 09 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 11:20

Alexandru Maxim nu mai prinde lotul la VfB Stuttgart, deşi anul trecut a traversat o formă foarte bună, fiind decisiv în salvarea echipei de la retrogradare. 

Acum, mijlocaşul de 24 de ani nu este în graţiie lui Huub Stevens (61 de ani) şi vrea să plece de la Stuttgart în această iarnă, anunţă Bild.

Directorul sportiv al clubului, Jochen Schneider nu vrea să discute despre acest subiect deocamdată: "Nu este o problemă prioritară pentru noi. În prezent singura problemă care ne preocupă sînt meciurile cu Mainz, Hamburg şi Paderborn", a spus acesta.

Maxim mai are contract cu Stuttgart pînă în 2017, iar Bild anunţă că de mijlocaşul român s-au interesat echipe din Anglia.

VfB Stuttgart cere în schimbul lui Maxim aproximativ 7 milioane de euro, aşadar ar fi o afacere bună pentru ambele părţi.

9 goluri a marcat Maxim la Stuttgart în cele 57 de meciuri în toate competiţiile, toate reuşitele fiind în campionat

6 meciuri şi un gol a strîns Maxim în acest sezon la Stuttgart

Citeşte şi: Ţepe! » Presa germană îi pune la pămînt pe români: ”Maxim şi Marica, efectele unui sistem de scouting deficitar”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (15)
muensteraner67
muensteraner67  •  09 Decembrie 2014, 17:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Inca nu a platit nimeni 10 mil pe Chriches. Si nici nu cred ca vreo echipa din Italia ar da atitia bani. Doar in Anglia se arunca aiurea cu banii....

er_pupone
er_pupone  •  09 Decembrie 2014, 16:02
Postat de adrian_hora pe 09 Decembrie 2014, 14:34

nu prea se potriveste ce cere stuttgart pe maxim (profit de 5.5milioane) cu ce zice presa germana (teapa) adica un profit de peste 5 milioane e teapaaaa? parerea mea este ca de mult romanii in general au avut (si au inca) o presa proasta in germania. mai intai generatia '56 si acum urmasii lor inca au un cuvant de spus acolo.

Teapa pe plan sportiv. Chiar nu intelegi sau nu vrei sa intelegi? Pai cu ce ajuta el echipa?

secundul
secundul  •  09 Decembrie 2014, 15:55

Sa-l ia Dortmund, ca poate acolo joaca! Dar cred ca un Liverpool i s-a potrivi mai bine.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează