INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  S-A ÎNTÎMPLAT LA 2 NOAPTEA

S-au luat la bătaie pentru soţia lui Mutu

Articol de - Publicat vineri, 16 aprilie 2010 00:00

În aşteptarea sentinţei de luni în cazul sibutramina, Adrian Mutu a fost implicat într-un nou scandal. Incidetul s-a petrecut azi-noapte în jurul orei două, la ieşirea dintr-un club din Florenţa. Bătaia a pornit după ce soţia atacantului român a fost abordată de un necunoscut şi Mutu împreună cu alţi doi prieteni au sărit în ajutor.

Jucătorul echipei toscane se afla la "Cavalli Club" alături de libanezul Fawaz Gruosi, supranumit "regele diamantelor", şi de omul de afaceri italian Tommaso Buti, care au ieşit şifonaţi din schimbul de lovituri cu cei care s-au dat la Consuelo. Buti, cel care a sunat la numărul de urgenţă, şi Gruosi au încasat cîţiva pumni de la cei care au reuşit să plece înainte să ajungă poliţia. Ultimul (58 de ani) a ajuns chiar la spitalul Careggi, unde a primit îngrijiri medicale. Mutu a mai fost implicat în decembrie într-un conflict cu un cetăţean libanez, tot într-un local de noapte din Florenţa, dar atunci arabul era în tabăra agresaţiilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  16 Aprilie 2010, 19:27
Postat de negoro pe 16 Aprilie 2010, 16:56

Vagabondul asta mai e in stare si de altceva ?!

Tu ce ai fi facut, ti-ai fi aruncat nevasta in patul celui care se da la ea? Inseamna ca ai ceva respect de sine

clioblue
clioblue  •  16 Aprilie 2010, 18:41

stim ca noi ca s-a luat cineva de ea chiar pe bune? si daca s-a luat si doar a intrebat-o de sanatate? asa scriu ziarele pana una alta. doar nu scrie pe fruntea ei ca e maritata. pana una alta mutu are antecedente deci mai degraba as crede ca el e penalu'. oricum, intr-o zi, o sa si-o fure rau. daca cineva se ia de nevasta-mea nu sar la bataie din prima. in primul rand pt securitatea ei. una e cand esti cu baietii si iese foc, alta e cand ai si grija unei femei. tzaranus a fost, asta a ramas..

 •  16 Aprilie 2010, 18:35

Probabil ca aia o cunosteau bine pe Consuelo, dinainte de maritisul cu "Sibutramina"!! Ca si aia o fost o "poama" celebra in Italia!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează