INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Sacrificat? Maxim în pericol! Antrenorul Stuttgartului ar prefera un puşti în locul său

Maxim (stînga) a reușit 4 goluri și 8 pase decisive în turul campionatului (13 apariții) // Foto: Guliver/GettyImages
Maxim (stînga) a reușit 4 goluri și 8 pase decisive în turul campionatului (13 apariții) // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 22:35

Deşi ”tricolorul” a fost titular în amicalele şvabilor de la Cape Town, tabloidul Bild nu-l vede în primul unsprezece la startul returului.

Alex Maxim ar putea începe noul an la fel cum l-a încheiat pe 2013: rezervă la Stuttgart. Mijlocaşul de 23 de ani a fost titular în toate cele 3 amicale susţinute de echipa lui în cantonamentul de la Cape Town. Dar, susţine tabloidul Bild, numai pentru că Timo Werner, contracandidatul pe post, n-a putut juca.

Apă la moară le-a dat reporterilor şi antrenorul lui VfB. Deşi a folosit în ultimele două meciuri acelaşi "11" la start, dînd senzaţia că s-a decis asupra jucătorilor care vor evolua în prima etapă a returului (25 ianuarie), Schneider a precizat: "Vor mai fi schimbări. Nu uitaţi că pe Werner n-am putut conta din cauza problemelor musculare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ainraymon
ainraymon  •  17 Ianuarie 2014, 00:44

Marea vedeta Maxim!!! Mai lasati-ma cu malagambistul asta plin de fite pe care l-ati umflat cu pompa.... Il si vedeati titular la Bayern sau Borusia iar el saracu nu stia cum sa faca sa nu se rupa de atata efort.... Chiar credeati ca nemtii sunt atat de chiori si nu vad cum un mingicar face trei driblinguri si dupa ceea sta la umbra... Hai sa fim putin seriosi... Asta e valoarea lui = Sa frece banca pe bani!!!!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  16 Ianuarie 2014, 15:58

eu sunt putin confuz. as vrea totusi sa plece iarna asta . dar trebuie sa aiba oferte bune ca astia de la Stuttgart nu o sa il lase pe 6 milioane .

sorineldumitru
sorineldumitru  •  16 Ianuarie 2014, 14:39

Pana la urma tot sezonul au jucat amandoi titulari, Werner joaca in badna, Maxim in centru, deci cu el nu cred ca ar avea probleme. si daca chiar l-ar scoate din echipa, probabil ar avea soarta lui Labbadia, nu o spun din subiectivism, pur si simplu Stuttgart sta in Maxim. Eu cred ca va juca fara probleme, probabil altele au fost cauzele pt care a fost rezerva la finalul anului trecut, nu cele legate de performanta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close