INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR - DINAMO KIEV, AZI, ORA 20:00

Şahtior e gata de atac în finala Cupei cu Dinamo Kiev » Mircea Lucescu: "Vreau această Cupă!"

Articol de - Publicat joi, 15 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 14 mai 2014 22:10

Şi Lucescu, şi Ahmetov spun acelaşi lucru în acelaşi timp. Dar patronul completează: "Îmi doresc trofeul chiar mai mult decît titlul"După ce a cîştigat campionatul, Şahtior mai are o provocare în acest sezon. Finala Cupei Ucrainei. Adversar, Dinamo Kiev, căruia Lucescu i-a luat 8 titluri în ultimii zece ani. Şi pe care l-a lăsat acum la 12 puncte în spate în competiţia internă.

"Normal, îmi doresc şi acest trofeu", a afirmat Luce, dar patronul Ahmetov a fost şi mai ofensiv: "Vreau această Cupă mai mult decît în alţi ani. O vreau chiar mai mult decît titlul". Ziariştii i-au replicat: "Tocmai aţi ieşit campioni!". Ahmetov a zîmbit: "V-aţi prins. Titlul îl am deja, îmi lipseşte Cupa".

20 de trofee va avea Mircea Lucescu în 10 ani la Şahtior dacă învinge în finala Cupei

Interdicţia s-a ridicat: vor fi fani în tribune
În urmă cu o săptămînă, la cererea Guvernului, federaţia ucraineană a anunţat că ultimele două etape şi finala Cupei se vor disputa cu porţile închise, de teama unor incidente în mijlocul unei situaţii extrem de încordate în ţară. Şi totuşi, ieri, forul de la Kiev a acceptat să lase fanii în tribune la finala Cupei. Posibil, şi la ultima rundă din campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
caminero
caminero  •  15 Mai 2014, 10:13

O finală de cupă naţională între 2 echipe din ţări diferite, Doneţkul trage cu ruşii, Kievul cu ei înşişi. :) Tare asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează