INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PIRIN - LUDOGOREȚ 1-3

Salvat de Keșeru » Moți și-a dat autogol, dar Ludogoreț s-a impus în meciul cu Pirin, 3-1

Keșeru și Moți au fost integraliști ieri. Prepeliță, doar 11 minute pe final
Keșeru și Moți au fost integraliști ieri. Prepeliță, doar 11 minute pe final

Articol de - Publicat duminica, 06 martie 2016 00:00

Moți și-a dat autogol ieri, dar Claudiu a punctat a 12-a oară în acest campionat.

"Tricolorilor" le place să marcheze la Ludogoreț. Moți, stoperul, e mereu în careul advers la fazele fixe, având 3 reușite în acest sezon.

A dat gol și ieri, dar a greșit poarta. Atacantul lui Pirin a sărit peste minge și l-a păcălit pe Cosmin, care nu a mai avut timp să-și retragă piciorul. Balonul s-a lovit de el, oprindu-se în plasă. Portarul Stoianov nici n-a mai plonjat. Autogol în minutul 3.

Norocul lui Moți, îl are coechipier pe Keșeru. Și fostul stelist înscrie ca o mitralieră. La un sfert de oră după pauză, când scorul era egal, vârful verzilor a primit o pasă în interiorul careului, la 9 metri de poartă. Preluare rapidă și șut violent din drop la colțul scurt.

A fost al 12-lea gol al lui Claudiu în acest campionat. El este golgeterul Bulgariei.

"Motan" cu gol și assist

Tot ieri, în Turcia, un alt atacant al "naționalei" a fost decisiv. Bogdan Stancu a deschis scorul (din penalty), completându-și ziua inspirată cu un assist la victoria lui Genclerbirligi, 2-0 la Kayseri.

Etapa trecută, jucătorul în vârstă de 28 de ani a reușit o "dublă", plus o pasă de gol la 3-1 cu Akhisar. Stancu are 6 goluri în actualul campionat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează