INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Săptămîna decisivă » Claudiu Keşeru ar putea juca în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 iulie 2013 14:46

Claudiu Keşeru, atacantul lui Angers, e gata să semneze un contract cu o nouă formaţie. Discuţiile finale vor avea loc la începutul săptămînii viitoare, iar şansele ca el să părăsească Franţa sînt foarte mari. Atacantul de 26 de ani a marcat 17 goluri în acest sezon pentru echipa sa, dar a ratat promovarea în Ligue 1.

Noua destinaţie a lui Claudiu a fost anunţată de presa din Grecia în urmă cu o săptămînă, informaţia fiind confirmată într-un final şi de jucător. "Nu pot să neg că nu au fost discuţii între mine şi Olympiacos Pireu. Mi-aş dori să pot să joc la campioana Greciei din sezonul următor, dar totul se va decide zilele acestea. Este o echipă foarte bună la care mi-aş dori să merg. Momentan nu am nimic sigur, aştept să vedem în următoarele 4-5 zile ce se va întîmpla", a fost mesajul lui Keşeru pentru greci.

Oferta grecilor de la Olympiacos Pireu nu este singura pentru Keşeru. Acesta mai e dorit insistent şi de SC Bastia din Franţa.

500.000 de euro e salariul lui Keşeru la Angers şi 2.000.000 de euro este cota de piaţă a acestuia pe siteul de specialitate transfermarkt.de

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează