INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PORTUGALIA

Săpunaru a luat şi Cupa cu FC Porto » Careu servit

În două sezoane și jumătate, Săpunaru (27 de ani) a cîștigat opt trofee la FC Porto Foto: Reuters
În două sezoane și jumătate, Săpunaru (27 de ani) a cîștigat opt trofee la FC Porto Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 22 mai 2011 22:12

După Supercupă, titlu şi Europa League, fundaşul român a sărbătorit aseară succesul (6-2) cu Guimaraes


VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Sezon extraordinar pentru Săpunaru la FC Porto. A început cu Super cupa Portugaliei, a continuat cu titlul cucerit la pas şi apoi cu triumful de miercuri în Europa League. Iar aseară fundaşul român şi-a completat colecţia cu a treia Cupă cîştigată consecutiv, după finala cu Vitoria Guimaraes (6-2).

Cel mai folosit jucător al "dragonilor" în această competiţie a fost integralist într-un meci nebun, cu şapte goluri în prima repriză, gafe incredibile şi un penalty ratat de învinşi! Aflată la a cincea finală pierdută din cinci, Vitoria a egalat de două ori, dar nu a putut rezista forţei ofensive a lui FC Porto. În absenţa golgeterului columbian Radamel Falcao (suspendat), eroul serii a fost conaţionalul său James: "dublă" şi o pasă decisivă pînă la pauză, apoi golul care a închis setul la doi în minutul 73.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
mimistoica
mimistoica  •  23 Mai 2011, 10:21

Interesant,Sapunaru a fost cel mai folosit jucator din lotul lui FC Porto! Chiar nu este un jucator rau,bravo lui.

blaustein
blaustein  •  23 Mai 2011, 09:40

Daca de Borusia Dortmund mi-ar parea rau sa-si piarda jucatori din aceasta minunata trupa(deja Sahin a plecat), cred ca jucatorii(dar si antrenorul) lui Porto trebuie sa faca pasul la echipe cu adevarat mari. Nu cred ca mai au ce demonstra in Portugalia, practic matura pe jos cu toti adversarii(inclusiv Benfica), numai de la 4 goluri in sus...scoruri de tenis. Nu cred ca motivatia Ligii Campionilor e suficienta, vor juca oricum acolo daca vor semna cu echipe mari. Hulk, Falcao, Varella,..etc...trebuie sa joace la granzii Europei.

john_q
john_q  •  23 Mai 2011, 05:09

Bravo lui. Pacat ca de multe ori o ia razna si sare la bataie ca narodu'...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează