INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PORTUGALIA

Săpunaru poate deveni primul român campion în 2011 » Steag pentru titlu

Transferat cu 6 milioane de euro, Săpunaru (în duel cu Coentrao) joacă mîine meciul 40 în campionat la Porto Foto: AFP
Transferat cu 6 milioane de euro, Săpunaru (în duel cu Coentrao) joacă mîine meciul 40 în campionat la Porto Foto: AFP

Articol de , - Publicat sambata, 02 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2011 22:26

Fundaşul lui Porto e pregătit să sărbătorească triumful matematic în campionat dacă va cîştiga derbyul cu Benfica, transmis mîine de DolceSport la 22:30

Întors miercuri în Portugalia, Săpunaru a lăsat în urmă regretul absenţei din Bosnia şi a început pregătirile pentru a sărbători titlul. Fostul rapidist are ocazia să fie primul român campion în 2011 şi asta se poate întîmpla tocmai pe terenul rivalei de moarte Benfica!
Dacă bate mîine seară pe "da Luz", FC Porto evadează la 16 puncte şi cîştigă matematic titlul cu 5 etape înaintea finalului.

Internaţionalul nostru şi-a făcut planul în caz de triumf la Lisabona. "Mi-am luat steagul tricolor din ţară să mă bucur cu el pe stadion şi să vadă lumea că există şi un român campion la Porto".

Enterocolita care l-a chinuit la "naţională" a rămas deja amintire şi se antrenează fără probleme. Andre Villas Boas va miza ca titular în flancul drept al defensivei pe Săpunaru, folosit în 17 jocuri din acest campionat. "Este un jucător de mare talent şi am încredere în controlul său emoţional. Va rezista presiunii derbyului şi ştie ce are de făcut în teren", l-a motivat tehnicianul "dragonilor".


S-a bătut în 2009!
Ultimul derby disputat pe "da Luz" de Săpunaru s-a terminat rău. Rezervă la eşecul (0-1) din 20 decembrie 2009, Cristi a bătut în tunel un steward şi a fost suspendat 6 luni. Porto a făcut însă recurs şi sancţiunea românului a fost micşorată la 4 etape. Fundaşul român a ispăşit-o la Rapid, unde a fost împrumutat în returul sezonului trecut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bogdan1407
bogdan1407  •  02 Aprilie 2011, 18:59

cand o sa mai fie comunism si ceausescu sa va tina in brate:)))) :-J 'ai de plm...compari benfica si fc potro cu steaua si dinamo:))) ca rolsu cu loganu:-J penibil, dar va caracterizeaza...............................

cristi_damian1981
cristi_damian1981  •  02 Aprilie 2011, 12:12

II urez succes, dar oricum acum ori etapa viitoare tot e campion !!!bv lui a stiut ce vrea de la viata !!!

gazistu
gazistu  •  02 Aprilie 2011, 10:37

NU POATE DEVENI... EL SIGUR E CAMPION... cine o mai ajunge pe porto?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează