INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PORTUGALIA

Săpunaru şi-a pierdut capul la Lisabona » Dragonul roşu

VERTICALFuriosul Săpunaru a cîştigat de două ori Cupa Portugaliei cu Porto, în 2009 şi 2010 Foto:Mediafax
VERTICALFuriosul Săpunaru a cîştigat de două ori Cupa Portugaliei cu Porto, în 2009 şi 2010 Foto:Mediafax

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 20:25

Eliminat pentru proteste de pe bancă, în returul semifinalei Cupei contra Benficăi (3-1), fundaşul lui Porto a vrut să lovească arbitrul! S-a dat apoi la un steward şi pierde finala

Săpunaru a făcut circ în semifinala Cupei Portugaliei. Internaţionalul român i-a stricat fiesta lui FC Porto, care a reuşit să întoarcă rezultatul din tur (0-2), executîndu-şi rivala Benfica (3-1) în 10 minute, chiar la Lisabona! Cristi şi-a pierdut capul, a fost eliminat şi ratează finala cu Guimaraes!

"Săpunaru a înnebunit ducîndu-şi crucea", a titrat ziarul O Jogo. Fundaşul dreapta a cedat nervos în minutul 80, la 3-0 pentru Porto. Arbitrul Xistra l-a sancţionat cu un penalty inventat după duelul din careu cu Saviola, fază la care a luat "galben" pentru proteste. Antrenorul Andres Villas-Boas l-a schimbat în minutul 87, însă Cristi nu s-a potolit. "A ieşit la cerere, motivînd că nu se mai află în condiţiile mentale necesare ca să continue", explică aceeaşi sursă. După finalul jocului, a sărit din nou la gîtul "centralului", cerîndu-i socoteală. A mai luat un cartonaş, fiind eliminat! "Roşu de furie, Săpunaru a încercat să-i tragă un şut arbitrului, dar a fost ţinut de Kieszek. Imediat, a intrat în conflict şi cu stewarzii, care nu-l lăsau pe portarul Beto să se bucure cu fanii. Team-managerul Valentim i-a pus mîna în gît, iar românul a împins cu pieptul un steward şi a fost potolit cu greu". Cartonaşul roşu primit miercuri este primul din cariera lui Cristi Săpunaru la echipa "dragonilor".

A mai bătut un steward!
Săpunaru şi-a mai pierdut controlul la Lisabona, tot la un derby cu Benfica, pierdut cu 0-1! Pe 20 decembrie 2009, fundaşul român şi Hulk au fost protagoniştii unui incident produs tot la sfîrşitul meciului, pe tunelul ce duce la vestiare. Fostul rapidist l-a lovit pe şeful stewarzilor şi a primit iniţial 6 luni de suspendare. FC Porto a făcut însă apel şi sancţiunea i-a fost redusă la patru etape, pe care Săpunaru le-a ispăşit în returul sezonului 2009-2010 la Rapid, unde a fost împrumutat.

6 milioane de euro a costat în 2008 transferul lui Săpunaru (27 de ani) la FC Porto de la Rapid

"N-a avut sînge rece"
Aflat la al şaselea meci în actuala ediţie a Cupei, Săpunaru nu s-a remarcat, primind nota 6 în O Jogo. "Cesar Peixoto nu i-a dat mult de lucru, însă el a preferat să fie precaut, urcînd puţin. Nu a avut sînge rece în clinciurile cu Carlos Martins. A avut dreptate la penaltyul dat Benficăi, dar şi-a pierdut capul şi a fost eliminat la final. Încă o dată a păţit-o pe da Luz", a comentat ziarul lusitan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tuby
tuby  •  22 Aprilie 2011, 13:24

baiatul asta are ceva lipsuri de neuroni. sa fii suspendat 6 luni pt violente si sa faci din nou acelasi lucru.......

belamy
belamy  •  22 Aprilie 2011, 11:13

duceti-l la un control psihologic, macar ii salvati viata, caci cariera si-a facut-o praf...

scorpionul1923
scorpionul1923  •  22 Aprilie 2011, 10:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sapunaru reactioneaza extrem de dur NUMAI cand e furat/defavorizat pe fata. Nu este cazul lui Radoi care reactioneaza si cand are dreptate si cand nu are (ca sa-si timoreze adversarii vezi Doamne). Daca imi poti da un singur exemplu contra a ceea ce am scris ma inclin (eu iti pot da cu Radoi exemple cu ghiotura). Hai sa nu punem semnul egalitatii cu orice chip intre doi jucatori violenti dar cu motivatii profund diferite.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează