INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NAPOLI

Sărbători cu fizioterapeutul » Chiricheş a ratat Crăciunul alături de familie, trimis să se recupereze după întinderea suferită cu Fiorentina

Articol de - Publicat miercuri, 28 decembrie 2016 00:00

Napoli e disperată să-l recupereze pe Vlad Chiricheş, 27 de ani, până pe 7 ianuarie, ziua meciului cu Sampdoria din Serie A.

În condiţiile în care spaniolul Albiol e suspendat, iar senegalezul Koulibaly va pleca la Cupa Africii, antrenorul Maurizio Sarri l-a sechestrat pur şi simplu pe apărătorul român la centrul sportiv Castel Volturno, împreună cu un fizioterapeut. Obiectivul: punerea lui pe picioare, după întinderea de gradul unu suferită la bicepsul femural stâng în finalul primei reprize a meciului cu Fiorentina (3-3), ultimul din 2016.

Și Revelionul în cantonament?

Astfel, Chiricheş a spus pas unui Crăciun alături de familie în acest an! Iar potrivit cotidianului Corriere dello Sport, are toate şansele să facă şi Revelionul la Castel Volturno. Sarri îl vrea neapărat în centrul defensivei la primul meci din 2017, fiindcă altfel, în lipsa titularilor Albiol şi Koulibaly, va fi obligat să folosească un cuplu în care n-are încredere: Maksimovici - Tonelli. Primul l-a dezamăgit, iar Tonelli, adus chiar de el, de la Empoli, a fost mai mult accidentat.

3 săptămâniar trebui să dureze în mod normal recuperarea lui Chiricheş după întinderea suferită

9 aparițiiîn Serie A 2016-2017 (8 ca titular) are Vlad la Napoli, pentru care a dat 2 goluri

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează