INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MILSAMI

Scandal uriaș între stranieri în Moldova: ”Surdu e o măsea stricată! Întrebați-l cine l-a lucrat pe Abrudan”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 22:55

Cristi Bud și-a reziliat contractul cu Milsami Orhei și a lăsat să se înțeleagă că despărțirea s-a produs după ce Romeo Surdu, căpitanul campioanei Moldovei, a intervenit pe lîngă conducere.

"Surdu se laudă că el a cîştigat campionatul, se laudă că el l-a pus pe domnul Şor primar. Românul meu Romeo Surdu face prea multe la echipa asta. Pînă ce nu va fi îndepărtat, nu o să meargă bine echipa. Bîrfeşte pe toată lumea, dar mai ales pe mine. Nu ştiu ce a avut cu mine, poate l-am încurcat, poate s-a temut de postul lui", a spus Cristi Bud pentru Publika TV.

Atacantul de 30 de ani mai avea contract cu Milsami pînă în vară și a fost nevoit să renunțe la prima pentru cîștigarea titlului și la cea pentru eliminarea celor de la Ludogoreț în preliminariile Champions League. El semnase cu formația din Moldova în vara lui 2014.

Bud îl acuză pe fostul său coleg de implicarea și în plecarea altor jucători de la Milsami: "Întrebaţi-l pe domnul Surdu cine l-a lucrat pe Octavian Abrudan, care a fost aici. Pe Cornel Gheţi... Nu vreau să zic tot. Şi aşa am zis destul".

Romeo Surdu a refuzat să comenteze declarațiile lui Cristi Bud.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Februarie 2016, 17:55

Bud are o fata de pitbull ciufulit!

194362334230310
Robert Damian  •  08 Februarie 2016, 23:55

Tipic GHESEPE!!Astia sant ziaristi de tip 00 ca faina!!! Afara e un soare arzator,canicula....iar temperatura a urcat la...--20 °!!!!Rusinea jurnalismului!!

grandetorito
grandetorito  •  08 Februarie 2016, 23:36

SCANDAL URIAS INTRE ROMANII DIN MOLDOVA!!! Primul a adus acuze foarte grave, celalalt nu a comentat declaratiile! Va dati seama ce cearta a iesit cand numai unul vorbeste?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează