INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

Se bate la titlu anul viitor? Anunțul făcut de patronul lui Marius Șumudică

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 10:10

Erol Nedir, patronul lui Kayseripor, echipa antrenată de Marius Șumudică, a dezvăluit că plănuiește să mărească bugetul clubului în sezonul următor, având în vedere că echipa este stabilă financiar. 

Nedir susține că a scăpat clubul de o parte din datoriile de aproximativ 28 de milioane de euro, iar presa turcă anunță că bugetul lui Kayserispor din sezonul următor va fi de 20 de milioane de euro, cu 7 mai mult decât cel avut în această stagiune.

"Când am venit la club, erau datorii de aproximativ 130 de milioane de lire turcești (n.r. 29 de milioane de euro). Lucrurile au mers bine și nu am mai întârziat cu plățile.

Avem venituri de 60 de milioane de lire turcești (n.r. 13 milioane de euro) deja în acest sezon, astfel că la finalul lui mai, dacă lucrurile merg bine, vom scădea totalul datoriilor sub 100 de milioane de lire (22 de milioane de euro). Ca atare, pentru sezonul viitor vom beneficia de un buget superior. Rezultatele echipei ne obligă să investim", a spus  Erol Bedir, citat de hurriyet.com.tr.

Kayserispor este pe locul 5 în campionatul turc, cu 30 de puncte acumulate în 17 meciuri, fiind la șase lungimi în spatele liderului Bașakșehir.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  29 Decembrie 2017, 17:02

L-o fi vrajit Sumudica-ca daca il aduce pe Alibec-castiga titlul de campion!

mioriticul
mioriticul  •  29 Decembrie 2017, 12:36

Cum il cheama? Erol Nedir sau Erol Bedir? Sau va depaseste treaba? Impachtatori de peste!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează