INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ST. ETIENNE - ANDERLECHT 1-1

Se îndoiesc de Stanciu » Nicușor a oferit ”doar un festival de șuturi ratate” în Franța, iar ziariștii belgieni cred că s-au grăbit cu laudele

Articol de - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 00:00

Nicușor Stanciu i-a dezamăgit din nou pe belgieni.

De bine ce joi, în ziua meciului cu St. Etienne, cotidianul La Libre Belgique îi atrăgea atenția că "e timpul să marchezi", ex-stelistul nu numai că n-a reușit să spargă gheața împotriva francezilor. N-a expediat nici măcar un șut pe spațiul porții adverse!

Iar jurnaliștii pe care-i cucerise la debutul în tricoul violet se îndoiesc acum de el. "Tehnică fabuloasă la lovituri libere și șuturi de la distanță? Joi a oferit doar un festival de șuturi ratate", a notat De Standaard.

La Libre Belgique își pune inclusiv problema pregătirii sale fizice: "Este Stanciu în stare să vină și-n apărare, așa cum cere antrenorul Weiler fiecărui jucător? Ne îndoim".

Nici măcar revenirea lui Tielemans, care i-a preluat din sarcinile defensive, nu l-a ajutat. Ca și colegul Alex Chipciu, mijlocașul comparat la început cu marii conducători de joc din istoria lui Anderlecht a eșuat lamentabil. Din nou.

5e nota primită de Stanciu și de Chipciu în Het Nieuwsblad pentru evoluția de joi seară

"Stanciu mă îngrijorează. Am început să mă îndoiesc de talentul său. Ar fi cazul să meargă la o sală de fitness și să se pregătească mai bine și mental"
Jan Mulder, fost atacant Anderlecht

"În ultimele meciuri, românul și-a încercat șansa din toate părțile terenului. Dar uneori, șuturile sale n-au făcut decât să-i frustreze pe coechipieri"
La Libre Belgique, cotidian belgian

CIFRELE LUI STANCIU

  • 82 de minute jucate cu St. Etienne
  • 4 șuturi la poartă, toate "afară"
  • 61 de atingeri ale balonului
  • 49 de pase, 77,6% reușite
  • 0 ocazii create

CIFRELE LUI CHIPCIU

  • 90 de minute jucate cu St. Etienne
  • 1 șut, pe spațiul porții
  • 41 de atingeri ale balonului
  • 21 de pase, 66,7% reușite
  • 2 ocazii create

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
para.para
para.para  •  01 Octombrie 2016, 13:47
Postat de para.para pe 01 Octombrie 2016, 13:24

Pai petarda nu i-a cucerit nici pe angajatii lui gsp, dar pentru ca cei care reprezinta acest tabloid al sporturilor din Romania ***. In rest.... ce bine-mi pare c-ai luat teapa, Anderlecht.

HAHAHAHAHA, astia au cenzurat datele dovedite in contractul dintre ei si jiji pentru promovarea agresiva a lui nicusor.

para.para
para.para  •  01 Octombrie 2016, 13:24

Pai petarda nu i-a cucerit nici pe angajatii lui gsp, dar pentru ca cei care reprezinta acest tabloid al sporturilor din Romania ***. In rest.... ce bine-mi pare c-ai luat teapa, Anderlecht.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Octombrie 2016, 10:02

Era de asteptat sa aiba viata grea in Belgia. Cei nordici de ex.flamanzii sunt olandezi .Si mari *****. Zgarciti si foarte priceputi in afaceri.M-am mirat de pretul luat pe baiat.Mi-e mila de el si va plati daca nu va juca bine. Becali o va da si el in bara. Poate sa se uite la pieptoasa aia (si ea plina de mandrie de banii luati pe Stanciu) ,cu belgienii va fi greu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează