INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VERDICT AMÎNAT?

Se prelungeşte aşteptarea. Mutu află sentinţa abia la finele lui aprilie!

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Ancheta în "Cazul sibutramina" se tot prelungeşte pentru atacantul Fiorentinei. Potrivit "Corriere Fiorentino", Mutu ar urma să afle dacă şi cîte luni va fi suspendat abia la finele lui aprilie, şi nu la începutul lunii, cum era prevăzut.


Explicaţia oferită de cotidianul toscan stă în faptul că Procuratura Antidoping a cerut la federaţia engleză o documentaţie detaliată a episodului din 2004 de la Chelsea, cînd Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină şi sancţionat 7 luni. În plus, procurorul-şef Ettore Torri va încerca să demontreze că, deşi controlul a fost ordonat de clubul londonez şi a fost unul de ordin privat, ar intra în evidenţa CONI şi, deci, "Briliantul" ar fi considerat recidivist. Situaţie în care Mutu riscă o suspendare între 1 şi 4 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  16 Martie 2010, 07:58

sper sa ia macar 1 an,ca sa scapam de expiratul asta plin de ifose si fara nici o performanta

schukaryn
schukaryn  •  15 Martie 2010, 21:17

E cam bataie de joc!! Posibil k nu il pot suspenda decat minimul de luni pe care l pot da si din cauza asta tot amana pt k acesta sa stea cat mai mult!! Acest procuror pare sa fie un nesimtit si un rasist care incearca sa l pedepseasca pe cat mai mutl posibil..dak el e hotarat sa incerce sa demonstreze k e recidiva!! Asta e soarta noastra a romanilor in toata lumea!! Sper sa scape mai repede de acest calvar sis a revina in forta k avem nevoie de el!! Succes!!!

 •  15 Martie 2010, 20:37

Miroase a verdict nasol ; daca l-ar suspenda doar 3 luni, credeti ca ar da verdictul exact la sfarsitul perioadei, ca sa zica "gata dom'le, de acum inainte poti sa joci" ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează