INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU PRINTRE CEI MAI ATRĂGĂTORI JUCĂTORI DIN LUME

Sexy Mutu

Adrian Mutu, Fiorentina, România, exclus
Adrian Mutu, Fiorentina, România, exclus

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Revista Marie Claire, varianta braziliană, l-a inclus pe "decarul" Fiorentinei în calendarul pe 2010. El e imaginea lunii august

Adi Mutu le-a cucerit pe reprezentantele sexului frumos din Ţara Cafelei. Ediţia braziliană a revistei Marie Claire l-a ales printre cei mai sexy 12 fotbalişti ai lumii şi l-a inclus în calendarul pe 2010.

Imaginea lunii august, Mutu îi are drept "coechipieri" pe Cudicini (Tottenham), Ljungberg (ex-Arsenal), Ballack (Chelsea), Frings (Werder), Cannavaro (Juventus), Cristiano Ronaldo, Kaka, Gago (toţi Real Madrid), Owen (Manchester United), Beckham (Milan) şi Henry (Barcelona).

Marie Claire i-a făcut decarului Fiorentinei şi o scurtă caracterizare, în care se subliniază faptul că el "n-a fost preocupat să-şi creeze o imagine de băiat bun. Spre exemplu, în 2004 a fost testat pozitiv la cocaină şi a primit o suspendare de 7 luni. În acelaşi an, a luat masa cu actriţa porno Laura Andreşan, care a aranjat cu un ziar să filmeze întreaga cină".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  13 Ianuarie 2010, 11:56

Unde-i Banel? Unde-i Stancu? Fratii Karamian? Rusine cu topu' asta!!!

 •  13 Ianuarie 2010, 07:57

puteti sa-mi spuneti de ce nu mi se mai posteaza comentariile?

 •  13 Ianuarie 2010, 07:56

priviti-l pe mutu atenti si ginditi-va ca e un oarecare de pe strada si nu fotbalistul!e chiar atat de simpatic?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează