INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Silviu Lung jr semnează! Portarul curtat insistent de CFR Cluj a ales unde va juca în noul sezon

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2022 21:30 / Actualizat duminica, 10 iulie 2022 22:24

CFR Cluj a negociat cu fostul portar al Craiovei și al Astrei, dar Silviu Lung jr (33 de ani) a ales să semneze cu Al Raed, din Arabia Saudită, noua formație a lui Marius Șumudică.

Clujenii trebuie să-și caute în continuare un portar. Ei țin să-și întărească lotul cu un goalkeeper nou, însă până acum nu au reușit să-l convingă pe niciunul dintre cei pe care i-au dorit. Au purtat tratative cu Florin Niță, care a refuzat, acum l-au ratat și pe Silviu Lung. 

Miza: minimum 5 milioane de euro » De ce a sacrificat Petrescu Supercupa
CFR CLUJ - SEPSI 1-2
Miza: minimum 5 milioane de euro » De ce a sacrificat Petrescu Supercupa

CFR Cluj l-a pierdut pe Silviu Lung jr. 

„El e obiectivul nostru principal acum, nu mai negociem cu nimeni până când nu avem răspunsul lui", anunțase președintele Balaj despre Lung. Silviu a decis, până la urmă, să semneze cu Al Raed, din Arabia Saudită, noua echipă a lui Marius Șumudică. 

Șumi și Lung au mai colaborat la Astra, de unde antrenorul l-a luat pe goalkeeper la Kayserispor, din Turcia.

Alexandru Mitriță merge și el la Al Raed 

La Al Raed va juca și Alexandru Mitriță, 27 de ani, atacantul fost la Universitatea Craiova. Mitriță s-a aflat la PAOK în sezonul trecut, însă a fost titular numai în 13 partide din campionat în echipa pe care o antrenează Răzvan Lucescu.

Ce mai au în comun Lung și Mitriță: amândoi s-au retras din echipa națională. Portarul a anunțat în mod oficial că nu va mai participa la jocuri internaționale, atacantul încă nu a transmis în public decizia sa. Din Arabia Saudită le-ar fi fost, oricum, mai greu să ajungă la antrenamentele lui Edi Iordănescu. 

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Pyunik Erevan

Citește și:

Alarmă la CFR! Dan Petrescu, uluit: „Nu mi s-a întâmplat de când sunt aici”

Dan Petrescu, gest lipsit de fair-play după eșecul din Supercupă: „Nu poți să faci așa ceva. Nu îți respecți nici adversarii, nici competiția”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  11 Iulie 2022, 13:27

Portarii , spre deosebire de jucatorii de camp, isi negociaza pozitia de titular, respectiv rezerva. Ori CFR nu dorea sa le garanteze postul de titular (gandirea lui domnu' Dan). Firesc ca nu acceptau asa ceva. Pai Nita de ce sa accepte bani mai putini fara garantia ca joaca. Dan Petrescu pierde grav contactul cu realitatea isi imagineaza ca este Guardiola cel putin .

istet10
istet10  •  11 Iulie 2022, 13:23
Postat de rilu pe 10 Iulie 2022, 23:15

Suna bine Al-Raed in CV-ul lor!

Suna FOARTE bine in buzunarul lor.

elefterie
elefterie  •  11 Iulie 2022, 07:21

Soluție excelentă pentru Mitriță, al cărui salariu din contractul de aprox. 1,1 milioane Euro pe an la New York City FC, va fi plătit în continuare, cu aportul arabilor... Interesant că retragerea lui (neconfirmată!) de la Națională despre care s-a făcut mare zgomot în presa noastră, ca și rezervele exprimate de Lucescu cel mic privind implicarea în joc (10%!) ale lui Mitriță au fost preluate si la New York, într-un moment când revenirea olteanului era oricum neagreeată de echipă (de grupul de bază latino-american, care l-a acceptat greu chiar și în sezonul - remarcabil!- făcut de Mitri la NYCFC). Un "ajutor în momente dificile" de care olteanul a mai avut parte, ne amintim, "servit" cu talent și promptitudine de "cineva din anturajul Naționalei" ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează