INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA

Speriat de atentate, preşedintele echipei lui Mutu se gîndeşte să fugă din Franţa: ”M-au condamnat la moarte!”

La trei luni după ce a bătut palma cu Mutu, Orsoni e tentat să lase Ajaccio, după ce doar în 2012 au avut loc 17 atentate în Corsica
La trei luni după ce a bătut palma cu Mutu, Orsoni e tentat să lase Ajaccio, după ce doar în 2012 au avut loc 17 atentate în Corsica

Articol de - Publicat sambata, 17 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 noiembrie 2012 20:04

Alain Orsoni, care a insistat la transferul atacantului român în Corsica, vrea să renunţe la şefia lui Ajaccio, temîndu-se pentru viaţa sa şi a familiei sale.

Mutu a nimerit din lac în puţ. A plecat din Italia să scape de Serie B şi a ajuns în cel mai periculos loc din Franţa. Adrian, care a reuşit un singur gol în 6 jocuri la Ajaccio, a aflat că omul ce a tras de el să vină în Corsica îl lasă baltă. Alain Orsoni vrea să renunţe la clubul preluat în iulie 2008! Preşedintele e speriat de lanţul de atentate, culminînd, miercuri, cu asasinarea secretarului general Jacques Nacer.

Corsica terorii » Mutu a aterizat pe insula asasinatelor: secretarul general al clubului Ajaccio a fost ucis!

"Cred că m-au condamnat la moarte. Tot ce se spune despre mine nu poate rămîne fără consecinţe. Mai ales în contextul nebuniei actuale din Corsica. Dacă trebuie să ucidă toţi prietenii mei, atunci vor avea de eliminat sute de persoane în Ajaccio", a dezvăluit Orsoni în interviul apărut ieri în Aujourd'hui.

Şeful lui Mutu nu glumeşte, ci are de gînd să fugă iarăşi: "Aş putea cere procurorilor să-mi schimbe controlul judiciar încît să pot părăsi Insula şi Franţa. Nu vreau să mă sustrag anchetei şi voi răspunde citaţiilor. După ce se încheie însă cazul emigrez definitiv. Evident, dacă mai sînt în viaţă pînă atunci".

A fentat moartea în '83!
Alain Orsoni (52 de ani) are faima unui individ periculos. Fost deţinut politic şi militant marcant pentru independenţa Corsicii, "mafiotul" are 1 an de închisoare în CV după ce, în 1980, a condus un protest în faţa Ambasadei Iranului încheiat cu lupte de stradă! În '83 a scăpat dintr-un atentat, în care a murit însă fratele său, Guy. S-a răzbunat şi a comandat executarea a doi dintre autorii crimei, fiind din nou condamnat în 1984. Acuzat în 1995 şi de înşelătorie, a fugit în America Latină, revenind după 13 ani!

"Am devenit ţintă prioritară şi nu mai ştiu cum să scap. Ceea ce simt este mai mult decît frică. Mama mea de 76 de ani nu mai e vie după ce deschide ziarul" (Alain Orsoni, preşedinte Ajaccio)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
stelist1986
stelist1986  •  17 Noiembrie 2012, 12:02

Oaica-cioaica, un mafiot plangacios !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează