INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPEZIA

Spezia vrea să-i rezilieze contractul fundaşului de 31 de ani: ”Goian, o dezamăgire”

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 noiembrie 2012 21:40

Nelso Ricci, directorul divizionarei secunde, susţine că jucătorul împrumutat de la Rangers nu-i la nivelul la care se aştepta. Găman l-ar putea înlocui


Zile grele pentru Dorin Goian la Spezia. Suspendat 4 etape pentru agresarea unui arbitru, fundaşul de 31 de ani împrumutat de la Glasgow Rangers e pus la zid de Nelso Ricci, directorul sportiv al clubului de pe locul 11 în Serie B.

"Goian e marea mea dezamăgire. A jucat cu personalitate la Palermo, a fost lider la Rangers şi la naţionala României, dar acum nu e la nivelul la care ne aşteptam. Cînd l-am adus am crezut că ne va ajuta să facem un salt calitativ", a spus Ricci.

Agenţia "cittadellaspezia.com" susţine că gruparea ligurică va încerca să-i rezilieze lui Goe contractul. Şi ar avea în vedere un alt internaţional român: Valerică Găman, de la Astra.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
agb87
agb87  •  28 Noiembrie 2012, 09:56

Cam nasol, goiane! S-ar putea sa fi nevoit sa joci in tara aia de care te-ai ferit tu anul asta cel mai mult: Romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează