INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR - DNEPR 0-0

Spirala neagră » Mircea Lucescu n-are decît o victorie în ultimele 5 etape: un egal şi 3 eşecuri

Douglas Costa (în mijloc) şi Şevciuk n-au trecut nici acum de Dnepr
Douglas Costa (în mijloc) şi Şevciuk n-au trecut nici acum de Dnepr

Articol de - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 22:27

După un meci în care arbitrul nu l-a eliminat pe Kalinici (Dnepr), care i-a spart arcada lui Stepanenko în minutul 44, Şahtior rămîne pe 3 şi nu se apropie de liderul Dinamo Kiev.

Luce are ce să-i reproşeze arbitrului Anatoli Abdula. Rezultatul acestui joc s-a decis probabil în acel minut 44. La mijlocul terenului, Kalinici l-a agresat pe Stepanenko, lovindu-l dur cu cotul în cap pe "închizătorul" lui Şahtior.

Victima, groggy, cu arcada stîngă spartă, n-a mai putut continua (a fost schimbată cu Fred), şi totuşi "centralul" nu l-a eliminat pe Kalinici. Nici nu l-a avertizat.

Dacă ar fi jucat a doua repriză în superioritate, probabil campionii ar fi învins. Au avut om în plus doar din minutul 86 ("roşu" Bartulovici). Prea tîrziu. Ocazia din prelungiri, Teixeira, şut pe lîngă poartă faţă în faţă cu goalkeeperul, l-a enervat şi mai mult pe antrenor.

"Minerii" lui Lucescu nu se mai regăsesc în campionat. Au doar un succes în ultimele 5 etape, în care au pierdut de trei ori! O serie similară (cu o victorie în 5 meciuri) au mai înregistrat portocaliii şi sezonul trecut, între 25 august şi 28 septembrie 2013. Atunci, erau însă două egaluri.

0 victorii are Lucescu în ultimele 4 meciuri cu Dnepr din campionat: două remize (0-0 şi 1-1) şi două eşecuri (0-2 şi 1-3, ambele sezonul trecut)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
capca1
capca1  •  10 Noiembrie 2014, 16:20

Și, să nu uităm că Steaua i-a furat 52.313 campionate, el l-a descoperit , ca antrenor pe Simeone, că, dacă la scorul de 2-0 pentru Arsenal, arbitrul îi dădea vreo 53 de penaltyuri, nu mai pierdea cu 5-1. Iar vatmanul l-a depășit intenționat, numai ca să-i taie lui calea !

secundul
secundul  •  10 Noiembrie 2014, 11:29

Si Luce se viseaza cica in finala de Liga.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează