INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FENERBAHCE - ŞAHTIOR, AZI, 21:00, DOLCE 1

Srna, căpitanul lui Șahtior, își laudă tehnicianului înaintea debutului în noul sezon de Ligă: "Lucescu e simbolul nostru"

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2015 00:00

Azi, Șahtior începe o nouă ediție de Champions League. Și startul e brutal, la Istanbul cu Fenerbahce, poate cel mai dur adversar pe care-l putea întîlni în turul 3 preliminar.

Darijo Srna, croatul, căpitanul "minerilor", știe cine e forța din spatele formației portocalii: "Îl cunosc de 11 ani pe Mircea Lucescu. Nu este doar un simplu antrenor. E tot ce înseamnă Șahtior. Simbolul acestui club".

- Ți-a fost teamă că va pleca?, a fost întrebat apărătorul în vîrstă de 33 de ani.
- Nici o clipă! Într-o asemenea situație, Mister nu și-ar fi abandonat niciodată jucătorii, echipa, președintele, a răspuns el.

Srna a completat: "Pur și simplu, Lucescu nu va părăsi Șahtiorul. Dacă se va întîmpla, o va face doar după ce Șahtior se va întoarce la Donețk pentru a mai juca o dată pe Donbas. Sînt convins de asta".

"Mircea Lucescu și-a oferit inima și sufletul lui Șahtior"
Darijo Srna, căpitan Șahtior

5 prezențeconsecutive în grupele Ligii are Lucescu cu Șahtior din 2010; ultima care i-a interzis calificarea a fost Timișoara, în toamna lui 2009 (2-2 și 0-0)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează