INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KORTRIJK - ANDERLECHT 1-3

Stanciu, criticat din nou în Belgia: ”A jucat ca Anderlecht”

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2016 00:00

Eliminarea din minutul 59 al meciului de la Kortrijk i-a anulat lui Nicolae Stanciu toate reușitele de până atunci, în frunte cu golul de 0-1 (29).

El a văzut un al doilea "galben" pentru o simulare în careu, iar antrenorul lui Anderlecht, Rene Weiler, crede că după avertismentul încasat ușor în prima repriză, mijlocașul "trebuia să ia în calcul riscul de a-l primi pe al doilea". Și să acționeze în consecință.

"Control și șut magnifice"

Cotidianul La Derniere Heure a scris că "Stanciu a jucat ca Anderlecht. Inconsistent. Magnifice, în schimb, controlul balonului și șutul la gol". Aprecieri asemănătoare cu cele făcute și de antrenor după meci: "Începe să se apropie de nivelul său, dar mai are de lucru. Îi trebuie timp pentru a se obișnui cu jocul atletic din Belgia".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  06 Decembrie 2016, 11:16

Articol tendentios in spiritul scribalailor si acestui site antisterlist si antiroman.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează