INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

VIDEO Stanciu e deja idol în Cehia: "Noul număr 10 a fost perfect"

FOTO: Facebook @Sparta Praga
FOTO: Facebook @Sparta Praga

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2018 13:11

Nicolae Stanciu (24 de ani), cel mai scump jucător din istoria Spartei Praga, a avut un debut de vis în victoria cu Slovan Liberec, scor 2-0.

Cehii sunt în delir. Stanciu, cumpărat cu 4,5 milioane de euro de la Anderlecht (suma putând atinge 7,5 milioane cu toate bonusurile), a debutat exact cum sperau fanii Spartei. Cu gol după cinci minute.

Vezi cele mai importante faze din Sparta Praga - Slovan Liberec!

A preluat tricoul lui Rosický

"Primul șut, primul gol. Nu se putea un start mai bun la Praga", a titrat cotidianul Sport, remarcând cum s-a predat ștafeta decarilor: "Înaintea meciului, Tomáš Rosický și-a dezbrăcat simbolic tricoul, îmbrăcând sacoul de oficial al clubului. Și Stanciu i-a preluat imediat numărul 10".

La zona mixtă, mijlocașul în vârstă de 24 de ani le-a spus jurnaliștilor praghezi: "Știu că toți ochii mă vor urmări și se așteaptă mult de la mine. Prețul de transfer nu va fi însă o presiune. Voi da tot ce pot. Nu vreau să fiu starul Spartei, vreau doar să fiu cel care ajută echipa să câștige".

"O minge ideală pentru șut"

Golul? "A fost un șut frumos, mă bucur mult. Întreaga acțiune colectivă a fost însă foarte frumoasă. Cum a văzut mingea respinsă, am știut instantaneu că e ideală pentru șut. Și asta am făcut". 

"Trebuie să joc cât mai bine, orice altceva nu mă interesează. Le mulțumesc coechipierilor și fanilor pentru cum m-au primit. Sunt fantastici"Nicolae Stanciu, mijlocaș Sparta

"A fost un start bun pentru Stanciu. El interpretează filosofia noastră, stilul nostru de joc. Sunt mulțumit, dar e de-abia primul meci. Sigur, poate fi și mai bun"Andrea Stramaccioni, antrenor Sparta

"A fost un șut ca din tun. Stanciu nu a ezitat nicio clipă, nu s-a gândit ce să facă atunci cu mingea. Știa dinainte. A tras și a fost gol. Noul număr 10 a fost perfect"Blesk, cotidian ceh

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
2280764915283174
Bogdan Antonesei  •  19 Februarie 2018, 18:56

pana cand o gafeaza si atunci cehii regreta transferul?nu poti spune dupa un meci de valoarea unui jucator,asta se vede in timp

cneius
cneius  •  19 Februarie 2018, 15:02

Mai Jumatate ! Nu ti-e rusine sa scrii "Cehii sunt în delir" ???

antishtoia
antishtoia  •  19 Februarie 2018, 14:42

In opinia voastra, a celor de la *** gesepea, asta este iarasi... idol. Asa cum fata de cal era vladiator, asa cum gonflabilul de rusescu era baskan, ... Aveti rabdare vreo cateva saptamani si veti vedea ceea ce vor vedea toti. Sunteti suflatori in baloanele berbecaliului. Atat! Jalnici! Nu uitat ca idolul asta a ratat un 11 m cand Anderlecht daduse 9 mil pe el. Sincer, chiar nu va este rusine?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează