INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAUDE

"Ştiam că Grozav este un mare talent"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Antrenorul lui Standard Liege, Dominique D'Onofrio, continuă să vorbească laudativ la adresa lui Gheorghe Grozav, care tocmai a debutat la campioana Belgiei în meciul cu Charleroi 2-0).

 

Dacă imediat după partidă a spus că "Gicu nu a avut o evoluţie rea pentru un prim joc", înlocuitorul lui Boloni, din februarie, a revenit ulterior: "Grozav a eclipsat alţi jucători prin clasa sa. Ştiam că este vorba despre un mare talent şi am dorit să-l cumpărăm încă din vara trecută, dar tranzacţia nu s-a putut încheia atunci". Tot despre jucătorul adus în iarnă de la Unirea Alba Iulia cu circa 300.000 de euro, D'Onofrio a zis: "A trebuit să-şi recapete forma fizică optimă deoarece îi lipsea ritmul cînd a venit. Ne oferă multe variante. Poate fi folosit în ofensivă, în spatele atacanţilor ori pe flancuri".

 

Cotidianul "La Derniere Heure" a completat elogiile: "Grozav s-a arătat demn de o încredere deplină avînd o prestaţie mai mult decît corectă şi afişînd motivaţie şi determinare. A trecut examenul de debut".

Grozav (19 ani) a fost adus de Boloni. El a semnat cu Standard pe trei sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă două.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează