INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROGRAM

VIDEO Ce au făcut stranierii în acest week-end » Ladislau Boloni a remizat în Ligue 1, Răzvan Marin a fost titular în înfrângerea lui Empoli cu Juventus

Răzvan Marin
Răzvan Marin

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 23:59 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 08:21

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din week-end-ul 1-2-3 septembrie au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro. Răzvan Marin a fost titular în eșecul lui Empoli cu Juventus, FC Metz, cu Ladislau Boloni pe bancă, a remizat în deplasarea cu Reims, în timp ce Răzvan Lucescu a fost învins la ultima fază în Creta. Toate detalile, mai jos. 

Duminică, 3 septembrie:

Răzvan Marin, titular în înfrângerea lui Empoli contra lui Juventus

Răzvan Marin a fost titular și a bifat 72 de minute în înfrângerea suferită de Empoli, pe teren propriu, în fața lui Juventus, scor 0-2, în runda cu numărul 3 din Serie A. Juventus a deschis scorul în minutul 24, prin Danilo

„Bătrâna Doamnă” și-a dublat avantajul la 10 minute de la ieșirea lui Marin de pe teren, prin Federico Chiesa. Empoli e „lanterna roșie” din Italia, cu zero puncte câștigate în 3 meciuri și fără gol marcat. 

Ladislau Boloni, remiză cu Metz contra lui Reims

Formația lui Ladislau Boloni, Metz, a remizat pe teren propriu cu Reims, scor 2-2, în runda a patra din Ligue 1. 

Sabaly a deschis scorul pentru Metz în minutul 7, iar Diakite a egalat 10 minute mai târziu. Teuma a dus-o pe Reims în avantaj în minutul 52, dar Jallow a smuls un punct pentru Metz grație reușitei din minutul 63. 

Metz e pe 12 în Ligue 1, cu 5 puncte adunate în 4 runde. În etapa următoare se deplasează pe terenul lui Lens, locul 3 în sezonul trecut. 

Dan Petrescu, doar egal în Coreea de Sud 

Jeonbuk Hyundai, echipa pregătită de Dan Petrescu, a remizat pe terenul lui Jeju, scor 0-0, în runda cu numărul 29 din prima ligă sud-coreeană. Jeonbuk e pe 5 în clasament, cu 43 de puncte. 

Răzvan Lucescu, înfrângere în Grecia

Formația lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a fost învinsă pe terenul lui OFI Creta, scor 0-1, în runda a treia din campionatul Greciei. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 90+7, de Leroy Abanda

PAOK Salonic e pe 3 în prima ligă elenă, cu 6 puncte. După pauza cauzată de meciurile naționalelor, trupa din Salonic joacă acasă derby-ul cu Aris

Ce s-a întâmplat sâmbătă, 2 septembrie: 

Ianis Hagi a debutat la Deportivo Alaves contra Valenciei 

Ianis Hagi a debutat în tricoul lui Deportivo Alaves în victoria obținută de basci, pe teren propriu, contra Valenciei, scor 1-0, în etapa cu numărul 4 din La Liga. 

Ce au făcut stranierii în acest week-end » Ladislau Boloni a remizat în Ligue 1, Răzvan Marin a fost titular în înfrângerea lui Empoli cu Juventus
Ianis Hagi a debutat la Alaves (foto: Guliver/Getty Images)

Mijlocașul împrumutat de la Rangers a fost trimis în teren în minutul 87, în locul lui Jon Guridi. Alaves e pe 10 în clasamentul din La Liga, cu 6 puncte câștigate în 4 etape. 

Cosmin Contra, înfrângere în fața lui Steven Gerrard în Arabia Saudită 

Damac, formația pregătită de Cosmin Contra, a fost învinsă pe terenul lui Al Ettifaq, echipa antrenată de Steven Gerrard, scor 1-3, în etapa cu numărul 5 din prima ligă saudită. 

Damac ocupă primul loc retrogradabil, cu numai 3 puncte contabilizate în 5 runde. 

Adrian Mutu, victorie în Azerbaidjan

Neftchi Baku, formația pregătită de Adrian Mutu, s-a impus pe terenul lui Sumqyait, scor 1-0, în etapa a cincea din Azerbaidjan. Unicul gol al partidei a fost marcat de Valdez, în minutul 74. 

Ce au făcut stranierii în acest week-end » Ladislau Boloni a remizat în Ligue 1, Răzvan Marin a fost titular în înfrângerea lui Empoli cu Juventus
Foto: Facebook @PFC Neftci

Neftchi Baku ocupă ultima poziție a podiumului în prima ligă azeră, cu 8 puncte, la 4 distanță de liderul Zira

Valentin Mihăilă, 58 de minute în Parma - Reggiana 

Valentin Mihăilă a fost titular și a bifat 58 de minute în remiza Parmei de pe teren propriu cu Reggiana, scor 0-0, în etapa cu numărul 4 din Serie B. Parma e liderul clasamentului, cu 10 puncte adunate din 12 posibile. 

Alexandru Maxim, titular în înfrângerea cu Galatasaray

Alexandru Maxim a fost titular și integralist în înfrângerea de pe teren propriu suferită de Gaziantep în fața lui Galatasaray, scor 0-3, în runda cu numărul 4 din Superliga Turciei. 

Ce au făcut stranierii în acest week-end » Ladislau Boloni a remizat în Ligue 1, Răzvan Marin a fost titular în înfrângerea lui Empoli cu Juventus
Foto: Facebook @ Gaziantep FC

Gaziantep e ultima în prima ligă turcă, cu niciun punct adunat în 4 runde și cu un golaveraj negativ: 2-10. 

Ce s-a întâmplat vineri, 1 septembrie: 

Andrei Cordea, gol în poarta lui Tătărușanu în Arabia Saudită

Andrei Cordea, fostul jucător al celor de la FCSB, a marcat unicul gol al partidei câștigate de Al Taee pe teren propiu contra celor de la Abha, scor 1-0, în runda a cincea din Arabia Saudită. 

La Abha, Ciprian Tătătrușanu a fost titular și integralist. Al Taee e pe 11 în clasament, cu 6 puncte, la egalitate cu Abha, care ocupă locul 10. 

Alin Toșca, înfrângere în fața lui Florin Tănase și Andrei Burcă 

 Alin Toșca a bifat toate minutele în înfrângerea suferită de Al Riyadh, pe teren propriu, împotriva lui Al Akhdoud, scor 0-1, în etapa a cincea din Arabia Saudită. La oaspeți, Andrei Burcă și Florin Tănase au fost integraliști. 

Al Riyadh e prima deasupra zonei retrogradării, cu 4 puncte, în timp ce Al Akhdoud e pe 13, tot cu 4 puncte în cont. 

Citește și: 

Ianis Hagi a debutat la Alaves, iar antrenorul a observat: „Îi lipsesc automatismele și alte lucruri”. Plecarea la națională îl face să piardă la club!
DEPORTIVO ALAVES
Ianis Hagi a debutat la Alaves, iar antrenorul a observat: „Îi lipsesc automatismele și alte lucruri”. Plecarea la națională îl face să piardă la club!
Valentin Mihăilă crește ca număr de minute, nu și ca nivel: „Câte erori! Și la posesie, și în faza defensivă. Departe de cea mai bună formă”
STRANIERI
Valentin Mihăilă crește ca număr de minute, nu și ca nivel: „Câte erori! Și la posesie, și în faza defensivă. Departe de cea mai bună formă”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Septembrie 2023, 14:51

...ha...ha ce ofticati sunteti cand va spune omul adevarul ...

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  04 Septembrie 2023, 08:14

Greșit intertitlul la Maxim. Corectați!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Septembrie 2023, 19:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close