INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Sultanul Chivu » Galatasaray îl ademeneşte pe fundaşul lui Inter

Chivu se află în ultima lună de contract cu Inter
Chivu se află în ultima lună de contract cu Inter

Articol de - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 22 mai 2012 21:54

Fraţii Becali discută azi cu antrenorul Terim despre viitorul fostului căpitan al ”naţionalei”, ce ar vrea un contract pe minimum 3 sezoane.

Tot mai departe de prelungirea acordului cu Inter, Chivu ia în calcul o eventuală mutare la campioana Turciei. Victor Becali a declarat ieri la postul Radio Spor că "Hagi şi Gică Popescu i-au vorbit frumos despre Galatasaray şi azi voi discuta cu antrenorul Fatih Terim. Prezenţa în Ligă l-ar putea convinge pe Cristi. Galata nu-i unica ofertă. Sînt şi cei de la Fener, mai sînt destule, avem timp să ne gîndim".

Chivu (31 de ani) ar vrea contract de minimum 3 sezoane, unu peste ce i-a propus Inter. "Probabil că va pleca, ar fi mai bine pentru el. Are nouă ani pe care i-a jucat în Italia, un campionat cu o presiune incredibilă. A luat o groază de trofee, acum poate încerca o nouă provocare", a explicat agentul FIFA la DigiSport.

9 trofee a cucerit Chivu cu Inter în 5 ani (inclusiv Liga Campionilor şi Mondialul cluburilor)

3 milioane de euro anual i-ar oferi Galatasaray lui Cristi Chivu, cu un milion mai mult decît i-a propus Inter

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  23 Mai 2012, 07:54

Oh, ce bine că pleacă chivu. Inter e echipa mea de suflet și m-am săturat să-l văd pe figurant acolo. Inter e ca un TGV lansat in plină viteza, chivu era mecanicul năuc ce mereu tragea frana.

viorescu
viorescu  •  23 Mai 2012, 07:46

Si uite-asa, tot din cauza de impresar invariabila Galatasaray. Pe rind Ajax, Napoli, etc s-au dus...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close