INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UN NOU CONTRACT?

Summit pentru Mutu

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2010 00:00

Adi Mutu s-a hotărît. Nu va mai forţa o plecare de la Fiorentina în mercato din ianuarie, aşa cum s-a speculat la un moment dat, ci va rămîne sigur pînă în vară.

 

"Tricolorul" vrea însă să i se prelungească contractul la formaţia Viola, scadent în 2012, cu un an sau doi. În acest sens, Giovanni Becali, impresarul său, se va întîlni la Milano cu managerul clubului italian, Pantaleo Corvino. Între Mutu şi Corvino relaţiile sînt încordate după ce italianul a considerat că atacantul îl şantejează cu plecare la altă echipă pentru a i se mări salariul. Presa din Italia chiar specula ca Fiorentina va trebui să aleagă pe unul dintre cei doi la finalul contractului lui Mutu!

În urma acestei întrevederi, Fiorentina îşi va face publică poziţia în această privinţă.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  28 Ianuarie 2010, 17:03

nu mai forteaza plecarea, pentru ca o s plece oricum...in somaj sau pensie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează