INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, euforic după prima victorie de la revenire » A anunțat că vrea să își cumpere o casă în Gaziantep: „Acesta este orașul meu!”

Marius Șumudică, fericit după prima victorie de la revenirea la Gaziantep // Foto: Facebook Gaziantep
Marius Șumudică, fericit după prima victorie de la revenirea la Gaziantep // Foto: Facebook Gaziantep

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 23:18 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 00:09

Marius Șumudică (52 de ani) s-a dezlănțuit la conferința de presă, extrem de mulțumit de prima victorie de când a preluat-o iarăși pe Gaziantep, 2-0 cu Istanbulspor: „Cei care au auzit de Șumudică să le spună celor care n-au auzit că „Șumudică is back!”

Marius Șumudică radia de fericire la sfârșitul meciului câștigat pe teren propriu cu Istanbulspor (2-0), prima victorie din acest al doilea mandat și primele 3 puncte pentru Gaziantep în campionatul actual. Antrenorul român i-a chemat pe toți jucătorii la centrul terenului și le-a spus să se ia de mână, cu el la mijloc, și să salute împreună suporterii „roș-negrilor”. 

A fost un gest foarte apreciat de tribună, care i-a aplaudat și i-a apreciat pe jucători mai ales pentru evoluția din repriza secundă, repriză în care au marcat decisiv Drăguș și Ajeti.

Șumudică, prima victorie de la revenirea în Turcia » Golul lui Drăguș a declanșat nebunia! Niță și Maxim au fost și ei titulari
TURCIA
Șumudică, prima victorie de la revenirea în Turcia » Golul lui Drăguș a declanșat nebunia! Niță și Maxim au fost și ei titulari

Antrenorul lui Gaziantep la final: „Șumudică is back!”

După ce au sărbătorit în vestiar, jucătorii, managerii echipei și președintele clubului au făcut o poză în vestiar, unde bucuria succesului a fost fără margini. După aceea, Șumudică s-a dus la conferința de presă, unde a știut din nou să impresioneze și să-și reapropie Gaziantepul: „Am de gând să îmi cumpăr o casă în Gaziantep. Pentru că Gaziantep e orașul meu. Cei care au auzit de Șumudică să le spună celor care n-au auzit că «Sumudica is back»”.

„Lumea care a suferit la cutremur merita această victorie”

Șumudică a mărturisit că a plâns când a intrat în vestiar, după prima victorie pentru Gaziantep de la cutremur. „Sper că prin această victorie i-am făcut fericiți pe cei care au avut de suferit la seism. Lumea o merita. Mi-amintesc că acum trei ani n-am pierdut niciun meci acasă. Îmi place că echipa e agresivă ca mine și cred că ne vom salva de la retrogradare foarte ușor. Chiar avem o echipă bună, iar jucătorii pe care i-am adus au jucat pentru mine”.

I-a luat apărarea lui Maxim!

Șumudică a ținut să-i ia apărarea lui Maxim, criticat dur pentru ratările din etapa trecută: „Lumea nu trebuie să uite că Maxim a dat peste 40 de goluri pentru Gaziantep. Mai vin și perioade proaste în cariera unui jucător și nu spun asta doar pentru că este român. În 2023 nu a jucat mult la Beșiktaș și am vrut să-l iau cu mine în Arabia Saudită, dar el m-a refuzat și a spus că se simte bine în Gaziantep și nu vrea să plece”..

Presa turcă: „Șumudică aduce primăvara!”

Presa turcă a remarcat faptul că jocul fostei ultime clasate s-a schimbat și Gazispor a comentat sugestiv: „Șumudică aduce primăvara la Gaziantep”. Dintre români doar Florin Niță a jucat toate cele 90 de minute la Gaziantep, Denis Drăguș fiind schimbat în minutul 87, iar Alexandru Maxim în minutul 72.

Nu vreau să îmi mai reamintesc de ce a fost acum trei ani, când după o glumă am început să plâng. Dacă aș fi continuat, aș fi dus-o pe Gaziantep în Europa League. Mama mi-a spus că Dumnezeu vrea să fii acolo. Familia mea e fericită dacă eu sunt la Gaziantep
- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

99de meciuri are Marius Șumudică în Super Lig, cu 30 de victorii, 33 de remize și 36 de înfrângeri. la Gaziantep a bifat 53 de meciuri, cu 21 de succese, 18 remize și 13 eșecuri

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo a marcat, probabil, cel mai neobișnuit gol din carieră » Reușita lui CR7, învăluită în fum. La propriu!

Xavi a semnat! Barcelona a făcut anunțul oficial

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (11)
elgabri
elgabri  •  23 Septembrie 2023, 12:59

Se pare ca turcilor le place mai mult circu decat romanilor ;)))

Gheorghe841
Gheorghe841  •  23 Septembrie 2023, 12:46

Un papagal si un circar.si astia de la gazeta inca il cred antrenor

Jeptar
Jeptar  •  23 Septembrie 2023, 10:09
Postat de VanBasten pe 23 Septembrie 2023, 08:08

"Cei care au auzit de Șumudică să le spună celor care n-au auzit că „Șumudică is back!”"/ "Mama mi-a spus că Dumnezeu vrea să fii acolo. Familia mea e fericită dacă eu sunt la Gaziantep" / "jucătorii pe care i-am adus au jucat pentru mine" / "am vrut să-l iau cu mine în Arabia Saudită, dar el m-a refuzat" /"Gaziantep e orașul meu"/"Îmi place că echipa e agresivă ca mine"/"Dacă aș fi continuat, aș fi dus-o pe Gaziantep în Europa League." ....Cine vorbeste despre el la persoana a treia?! "A mea"/"mine"/" al meu"/"eu" repetate obsesiv. Totul este despre Sumudica, nicio referire la prestatia individuala a jucatorilor, vreo analiza punctuala. Narcisism level 1000.

„A mea”, „mine”, „al meu” sunt la persoana a treia plural, aș dori să completez.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează