INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Ofertă fabuloasă pentru Șumudică: "Îmi dau de 5 ori mai mult decât în Turcia" + Ce îi lipsește din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 11:23

Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor, a revenit pentru câteva zile în România, profitând de pauza competițională.

Tehnicianul echipei de pe locul 4 din campionatul Turciei a vorbit despre echipa lui și a dezvăluit că are o ofertă din Golf, dar nu este interesat să meargă la alt club.

"Probabil că datorită temperamentului meu coleric și a modului în care mă manifest pe marginea terenului există această chimie între mine și turci. Așa sunt și ei, oameni fierbinți, din toate punctele de vedere. Este un campionat pe care de la inceput mi l-am dorit. Am simțit că este exact ceea ce îmi trebuie. Am avut noroc pentru că am avut rezultate bune și acum traversez o perioadă frumoasă a carierei mele.

În Turcia te simți antrenor și ești în centrul atenției din toate punctele de vedere. Ești oprit pe stradă de oameni să faci poze și să stai de vorbă cu ei, să le semnezi tricouri. Ei sunt fanatici, sunt terminați dupa fotbal. Dar simt lipsa campionatului românesc și a cancanului, ca să-i zic așa. Probabil că dădeam sarea și piperul cu declarațiile mele", a spus Șumudică la Pro X..

480.000 €este salariul anual al lui Șumudică la Kayserispor

"Este destul de greu să ajung la Galatasaray, Beșiktaș sau Fenerbahce. Acum mă gândesc să îmi închei contractul. Am șanse să termin acest contract, de doi ani, cu toate că există interes din partea unor echipe din Golf.

Am o ofertă concretă din partea unei echipe din Golf, scrisă, dar nu ma interesează. Financiar ar fi de 4-5 ori mai mare decât ce câștig în Turcia. Ar fi un salariu exorbitant pentru mine. Dar mă gândesc doar la ce înseamnă acum Kayseri. E munca mea și a staff-ului, există o simbioză extraordinară între mine și echipă. Cred că putem termina în primele 8 echipe", a adăugat antrenorul.

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (13)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2017, 10:02

Daca faci treaba buna din primul contact cu o echipa straina, sincer iti spun, meriti mai mult. Ma bucur pentru faptul ca esti roman. Sa sper ca iti va merge la ... 'deal'.

lapusneanul
lapusneanul  •  08 Noiembrie 2017, 14:05
Postat de steaua1986forever pe 08 Noiembrie 2017, 12:37

Voi sunteti SF deja. Ce a fost "intolerant" in ce am zis? Deja ajungeti la cote inimaginabile ale penibilului in ceea ce priveste moderarea comentariilor. Va recomand sa mai puneti mana pe o carte. Si sa terminati cu campania asta "Nici o zi fara stiri despre Sumudica". Am inteles, vreti sa isi gaseasca repede alta echipa dupa ce ii reziliaza aia contractul. Gata. Ajunge. Chiar nu mai aveti un pic de bun simt? Inteleg ca sunt pe fata lucrurile, dar deja e cam mult...

corect, ce tot scriu astia o data pe saptamana de sumi, vrem cate 3-4 articole pe zi despre gigi si tot cam atatea despre ce a postat *** pe facebook......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  08 Noiembrie 2017, 13:57

Mai Sumi,stai ma cuminte! Uita-te la Galca, doar ce l-au dat afara!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează