INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

VIDEO Suporterii au întrerupt interviul lui Ladislau Boloni: „Demisia!” » Cum a reacționat antrenorul

Suporterii lui Metz au întrerupt interviul dat de Ladislau Boloni (70 de ani) la finalul eșecului cu Montpellier, scor 0-3. Ultrașii i-au cerut demisia.
Suporterii lui Metz au întrerupt interviul dat de Ladislau Boloni (70 de ani) la finalul eșecului cu Montpellier, scor 0-3. Ultrașii i-au cerut demisia.

Articol de , - Publicat luni, 19 februarie 2024 14:34 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 16:43

Suporterii lui Metz au întrerupt interviul dat de Ladislau Boloni (70 de ani) la finalul eșecului cu Montpellier, scor 0-3. Ultrașii i-au cerut demisia. 

Metz a pierdut opt din ultimele nouă meciuri oficiale și a căzut pe penultimul loc în Ligue 1. Postul lui Ladislau Boloni este în pericol.

Cât va încasa Mbappe la Real Madrid: oferta e considerabil mai mică decât era în 2022!
SPANIA
Cât va încasa Mbappe la Real Madrid: oferta e considerabil mai mică decât era în 2022!

Interviul lui Ladislau Boloni, întrerupt de suporterii lui Metz: „Demisia!”

Fanii nu mai suportă situația și au întrerupt interviul pe care antrenorul român îl oferea la finalul eșecului cu Montpellier.

Boloni n-a apucat să rostească vreun cuvânt înainte ca scandările să înceapă: „Boloni, demisia”. 

Întrebat de reporter dacă înțelege frustrările suporterilor, Ladislau a spus: „Frustrarea lor nu poate fi mai mare decât a mea”. La conferința de presă, a revenit cu detalii: „Am fost sub nivelul adversarilor noștri în ceea ce privește viteza de joc și contactul. Am văzut că toate avantajele lor tehnice ne-au făcut rău. Am avut ocazii bune de a marca, dar am ratat tot ceea ce ne-am creat. Apoi a fost al doilea gol, ne-a lipsit rigoarea în marcaj. 

Montpellier ne-a depășit din punct de vedere fizic și al spiritului de luptă. Aceasta este mentalitatea pe care trebuie să o avem în următoarele meciuri. Cunoaștem realitățile primei ligi și ale clasamentului. Știam deja că va fi greu până la final. Vom suferi până la finalul campionatului și vom încerca să obținem cel mai bun rezultat posibil”.

Ladislau Boloni are 8 eșecuri și un egal în ultimele 9 etape

Pe 26 noiembrie, „les Grenats" au reușit să învingă în deplasare, 3-2 cu Lorient. De atunci, nu au mai învins pe nimeni. Au urmat nouă etape și lorenii au pierdut de opt ori și au făcut un egal.

În patru rânduri, au fost bătuți acasă, în alte patru partide pe teren străin. Plus remiza neașteptată de la Marseille. În toată această perioadă, au obținut un singur punct, iar golaverajul a fost 3-15!

VIDEO. Laszlo Dioszegi despre visul de a-și aduce idolul copilăriei, pe Laszlo Boloni, la Sepsi: ”Am avea de învățat. Să vină pe orice funcție”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a povestit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că visează în continuare să-l aducă pe Loți Boloni în orice funcție la gruparea covăsneană. Totodată, șeful clubului din Sfântu Gheorghe a dezvăluit cu umor ce fel de fotbalist a fost el însuși.

Pornind de la întrebarea „Cine a fost idolul dumneavoastră în copilărie?”, Laszlo Dioszegi a replicat, fără a sta pe gânduri: „Laszlo Boloni. Țineam cu ASA Târgu Mureș. Între timp, m-am cunoscut cu domnul Boloni. N-o să încetez niciodată în a încerca să-l aduc la Sepsi, în orice funcție. Mi-a lăsat poarta deschisă, mi-a spus că i-ar plăcea să vină lângă noi, să ne ajute cu cunoștințele lui”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Un antrenor român a fost numit selecționer al naționalei Liberiei

Olympique Marseille l-a dat afară pe Gennaro Gattuso după înfrângerea cu Brest! Nu a rezistat decât 24 de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  19 Februarie 2024, 19:27

...un om imbatranit ...depasit ...bun de nimik ...dar iubitor de arginti ...nu si va da demisia de onoare ...el asteapta sa fie demis ...sa si ia clauza...

dobrin
dobrin  •  19 Februarie 2024, 15:37

Îl vrei la Sepsi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează