INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEKEND

Tamaş, debut cu stîngul, Radu, din nou lăudat. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2010 00:00

ANGLIA (Championship)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Nottingham 1-3 // Tamaş a debutat cu stîngul în Anglia, greşind la primul gol al oaspeţilor şi fiind depăşit în cîteva rînduri de atacanţii adverşi. La finalul meciului, antrenorul Di Matteo s-a arărat încrezător în calităţile românului, spunînd că fundaşul are nevoie de ceva timp pentru acomodare)

FRANŢA (AMICAL)

- Claudiu KEŞERU (Canet - NANTES 0-3 // Keşeru a intrat pe teren în repriza a doua, într-un meci amical disputat în condiţii meteo nefavorabile)

GRECIA (Super League)

- Nicolae DICĂ
- Victoraş IACOB

(Aris - IRAKLIS 4-2 // Iacob a fost singurul român prezent pe lista de joc a celor de la Iraklis. Atacantul a început partida ca titular şi a primit un cartonaş galben în minutul 77, înainte să părăsească terenul, 2 minute mai tîrziu, înlocuit de Vellios)

- Ilie IORDACHE (AEK – Atromitos 3-3 // Iordache nu a fost inclus pe foaia de joc pentru această partidă)
 
- Marius MITU (PANTHRAKIKOS – Giannina 1-2 // La gazde, Mitu nu a jucat nici un minut)

ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (INTER – Siena 4-3 //  Chivu nu a fost inclus pe foaia de joc a lui Inter, după ce miercuri a suferit o accidentare gravă în meciul cu Chievo)

- Adrian MUTU (FIORENTINA - Bari 2-1 // Atacantul român a început titular partida cu Bari şi a marcat pentru Fiorentina în minutul 39, după o lovitură cu capul din 6 metri. Mutu a fost înlocuit în minutul 75 de Gobbi)

- Dorin GOIAN
- Cristian MELINTE

PALERMO - Atalanta 1-0 // Goian şi Melinte au fost doar rezerve în partida cîştigată de Palermo cu scorul de 1-0. La oaspeţi, Garics a fost eliminate în ultimul minut al meciului)

- Bogdan LOBONŢ
- Adrian PIŢ

ROMA – Chievo 1-0 // Lobonţ a intrat pe teren în minutul 13, în locul lui Vucinici, după ce titularul Doni a fost eliminat în minutul 11. Românul nu a avut multe faze importante, fiind notat cu 6 de presa din Italia. Piţ nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Ştefan RADU (Udinese - LAZIO 1-1 // Fundaşul român a fost din nou lăudat de presa din Italia, după evoluţia din întîlnirea cu Udinese, primind nota 6,5)

- Paul CODREA (Inter - SIENA 4-3 // Integralist, Codrea a primit un cartonaş galben în ultimul minut regulamentar de joc. Paul a adunat 7 cartonaşe galbene şi unul roşu în 10 meciuri şi se află pe locul al treilea în topul celor mai indisciplinaţi jucători din Italia)

Clasament Serie A (etapa 19): 1.Inter (45 pct) … 5.Roma (32), 6.Fiorentina (30), 7.Palermo (30) … 15.Lazio (20) … 20.Siena (12)

ITALIA (Serie B)

- Bogdan PĂTRAŞCU (Brescia – PADOVA 3-2 // Padova a pierdut disputa cu Brescia, scor 3-2, în favoarea gazdelor, Pătraşcu rămînînd pe bancă pe toată durata partidei)

PORTUGALIA (Liga Sagres)

- Cristian SĂPUNARU (PORTO - Leiria 3-2 // Săpunaru nu a fost inclus pe foaia de joc a lui Porto după ce Liga portugheză l-a suspendat preventiv pentru incidentele din meciul cu Benfica)

SPANIA (Primera Division)

- Cosmin CONTRA (Gijon - GETAFE 1-0 // Contra nu a fost inclus pe foaia de joc pentru Getafe)

SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (HERCULES - Cartagena 2-0 // Dănciulescu a marcat cu un minut înainte de pauză, după un corner pentru Hercules şi a fost înlocuit în minutul 66, de către Tote. După 19 etape, echipa românului e lider în Segunda Division, cu 39 de puncte)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  11 Ianuarie 2010, 14:57

super interesant rezumatul.sa-l faceti in fiecare sap va rog. in alta ordine de idei, suntem praf la capitolul internationali in campionate tari.

 •  11 Ianuarie 2010, 13:31

las ' ca-i repatriaza el, clanul becali! vin sa intareasca liga lui mitica

 •  11 Ianuarie 2010, 09:26

Vai de pielea noastra, 90 % din ei au frecat banca de rezerve.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează