INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Tătărușanu lăudat de presa din Italia: "Dă siguranță antrenorului și echipei"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 18:20

Ciprian Tătărușanu (30 ani) a fost unul dintre remarcații presei italiene după partida Slovan Liberec-Fiorentina, scor 1-3.

Portarul român a avut 6 intervenții salvatoare, iar site-ul oficial al formației italiene i-a acordat nota 7. Doar Kalinic, marcatorul unei duble, a primit 7,5.

Fostul portar al Fiorentinei, Gianmatteo Mareggini, a declarat pentru violanews.it: "Tătărușanu dă siguranță antrenorului și echipei. Problemele Fiorentinei vin în momentul în care trebuie să înscrie."

Click AICI pentru rezumatul partidei Slovan Liberec-Fiorentina

Ciprian Tătărușanu a venit la Fiorentina în iulie 2014, din postura de jucător liber de contract. A evoluat în 67 de partide pentru gruparea italiană, reușind să pastreze poarta intactă în 25 de rânduri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Octombrie 2016, 09:49

Minciuni...mai bun e Pasarila "Panti" ala care de mai bine de 6 ani e rezerva....peste tot pe unde a fost, are 3 jocuri in 5 ani..E mort dupa bani, nu dupa fotbal...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close