INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Toate drumurile duc în Italia » Vlad Chiricheş e tot mai aproape de o echipă din Serie A: împrumutat sau definitiv

Dacă ajunge la Roma, Chiricheș va fi coleg cu Bogdan Lobonț și cu Mihai Bălașa
Dacă ajunge la Roma, Chiricheș va fi coleg cu Bogdan Lobonț și cu Mihai Bălașa

Articol de - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 08 august 2014 23:13

Marginalizat de noul manager al lui Tottenham, Pochettino, ex-stelistul trebuie să aştepte ca giallorossii să-l vîndă pe Benatia pentru a-i face loc.

Vlad Chiricheş e tot mai aproape de un transfer în Serie A. Noul manager al lui Tottenham, Mauricio Pochettino, nu-l place şi AS Roma, care l-a mai vrut în 2012 şi 2013, e gata să-i întindă o mînă.

Gazzetta dello Sport a dezvăluit că directorul sportiv Walter Sabatini a luat deja legătura cu anturajul fostului fundaş al Stelei, dar şi cu omologul său de la Spurs, un ex-giallorosso, Franco Baldini.

În discuţie sînt un transfer definitiv, contra 7-8 milioane de euro, dar şi varianta care le convine cel mai mult italienilor: împrumut pe un sezon, cu drept de cumpărare.

Tranzacţia e deocamdată în standby, fiindcă toată lumea aşteaptă plecarea lui Mehdi Benatia de la Roma. Marocanul e dorit de mai multe cluburi, iar Daily Express susţine că Man. United ar fi cîştigat bătălia, pentru 38 de milioane de euro.

Manolas, contracandidatul
Roma mai are în vizor un fundaş central. Este vorba despre internaţionalul grec Manolas, care şi-a dat deja acordul pentru un transfer. Deocamdată, potrivit Gazzettei, giallorossii n-au luat legătura şi cu clubul acestuia, Olympiakos.

9,5 milioane de euro le-a plătit Tottenham steliştilor pentru Chiricheş, în 2013. La Spurs, românul a bifat 24 de meciuri în toate competiţiile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
shab
shab  •  09 August 2014, 09:50

Deci Chiriches va fi aruncat de Tottenham la Roma? Jesepistilor, daca s-ar da premii pt pr o stie, ati avea deja vitrina plina. Sa speram ca se inchide si mi ze ria asta de ziar acum ca v-a ajuns seful la bulau.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close