INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Torje a fost prezentat ieri la Udinese » Debut-fulger

Gabriel Torje i-a cucerit miercuri pe tifosii friulani de la primul antrenament, iar ieri s-a pozat cu noul tricou alb-negru y Corriere dello Sport (Udine)
Gabriel Torje i-a cucerit miercuri pe tifosii friulani de la primul antrenament, iar ieri s-a pozat cu noul tricou alb-negru y Corriere dello Sport (Udine)

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 20:56

Abia întors de la ”naţională”, fostul dinamovist e anunţat titular duminică pentru meciul de la Lecce. Şi-a ales numărul 25 şi va juca alături de golgeterul Di Natale


N-a prins decît două-trei antrenamente la Udine, dar deja a reuşit să-l impresioneze cu şuturile şi driblingurile sale pe Guidolin. Tehnicianul friulanilor se gîndeşte să-l debuteze pe Torje chiar din prima rundă. Fostul dinamovist e anunţat titular duminică în deplasarea cu Lecce! "Messi din Carpaţi" profită de reaccidentarea lui Floro Flores, urmînd să joace în spatele lui Di Natale.
Pînă atunci, Torje a fost prezentat ieri oficial de bianconeri, alegîndu-şi tricoul cu 25 pe spate, numărul cu care a evoluat la Poli Timişoara.

"Di Natale este un zeu, un atacant foarte bun şi pentru mine va fi o mare onoare să joc cu el. Ţin să precizez că sînt un «trequartista», ce vine din stînga sau din dreapta. Specialitatea mea, pe lîngă să înscriu, e să dau pase de gol. Sînt foarte încrezător, ştiu bine lotul şi, dacă antrenorul va miza pe mine, sînt gata să intru imediat".

Gabi ştie ce-l aşteaptă: " Udinese este o echipă mare, pe care am urmărit-o deseori în sezonul trecut şi sînt fericit că m-a ales. Simt că presiunea e foarte mare, pentru că eu am fost adus în locul lui Alexis Sanchez. Nu vreau să fiu însă comparat cu jucătorul plecat la FC Barcelona. Eu sînt doar Torje, am venit să joc şi să-mi dovedesc calităţile pentru care am fost transferat".

4 milioane de euro este suma plătită de Udinese lui Dinamo pentru transferul lui Torje, la care se adaugă bonusuri în funcţie de prezenţe şi performanţe

Salariu de 350.000 de euro
"Gazzetta dello Sport" a publicat ieri salariile din Serie A. Torje cîştigă anual 350.000 de euro anual, de 10 ori mai puţin decît Chivu, cel mai bine plătit român (3,5 milioane), aflat pe locul 17 în Italia. Urmează Mutu, cu 1,5 milioane la Cesena, şi Ştefan Radu, care primeşte 1,3 milioane la Lazio, în timp ce Lobonţ ia doar 510.000 de euro la AS Roma. Ibrahimovici are cel mai mare salariu din Serie A după transferul lui Eto'o în Rusia. Suedezul are 9 milioane de euro la Milan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
hunedoreanul
hunedoreanul  •  10 Septembrie 2011, 15:40

Sa nu ai "fumuri" si vei reusi !!!

marian79iulian
marian79iulian  •  09 Septembrie 2011, 18:32

le-a dat o lectie italienilor prin modul cum s-a prezentat la conferinta de presa, sunt convins ca lumea il simpatizeaza si apreciaza din start! ii va castiga definitiv cand va incepe sa-si etaleze jocul sau rapid si tehnic, micul messi e la udine!

vidanjoru
vidanjoru  •  09 Septembrie 2011, 12:22

Fa-i praf Torjica!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează