INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRABZONSPOR

Trabzonspor îşi face superechipă » O vedetă de la Liverpool va juca alături de Alex Bourceanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 09 august 2014 19:06

Trabzonspor continuă seria achiziţiilor de lux în această vară. După ce l-a adus pe bancă pe Vahid Halilhodzici şi a perfectat transferurile lui Kevin Constant (AC Milan) şi Oscar Cardozo (Benfica), astăzi a făcut o nouă mutare.

Este vorba de fundaşul Kolo Toure, pentru care turcii au plătit două milioane de euro celor de la Liverpool. Acesta va juca la Trabzon alături de fostul căpitan al Stelei, Alexandru Bourceanu, dar şi de vedete ca Florent Malouda, Jose Bosingwa, Gokhan Karadeniz sau Essaid Belkalem.

Trabzonspor a terminat pe locul 4 în sezonul trecut şi va evolua în play-off-ul Europa League împotriva ruşilor de la Rostov.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
rolololol
rolololol  •  09 August 2014, 23:39

vedeta gafelor

para.para
para.para  •  09 August 2014, 22:20

Deci turcii isi fac, citez: "superechipa", conform etn0b0tanistil0r de la je gsepe, cu jucator de 2 milioane. Pai Tottenham a dat de 4 ori mai mult pe Chiriches si tot n-a avut superechipa. Vai de mama voastra de panacotari adunati din canale si pusi sa manipulati poporul roman.

cosminracila
cosminracila  •  09 August 2014, 22:18

cred ca cei de la liverpool dadeau banii sa scape de el

Vezi toate comentariile (7)
Comentează