INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Transferurile Fiorentinei depind de Mutu

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Cotidianul La Reppublica crede că Adi Mutu va juca un rol important, la vară, în campania de transferuri a Fiorentinei.

 

"În următoarele trei săptămîni vom cunoaşte ce pedeapsă va primi românul după ce a fost testat pozitiv la sibutramină. Iar apoi, clubul va trebui să ia o decizie în cazul său. Şefii Fiorentinei l-ar vinde, dar e foarte greu de crezut că Mutu le-ar mai putea aduce în conturi milioanele, 12 la număr, pe care le are trecute în clauza de reziliere a contractului", scrie la Reppublica.

Dacă vor fi mai puţine de zece, ceea ce e foarte probabil, s-ar putea ca Fiorentina să renunţe la înstrăinarea lui şi să scoată la vînzare alţi doi jucători pentru a face rost de bani. Primii vizaţi sînt  portarul Frey, dorit de Bayern şi de Manchester United, şi fundaşul Vargas, aflat pe lista tuturor granzilor din Serie A, dar şi a Realului. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cosmin
cosmin  •  11 Martie 2010, 19:36

vargas nu mai e de mult fundas

 •  11 Martie 2010, 13:26

CALR !!! Viitorul clubului Fiorentina depinde de Mutu caci este din romania tara in care toti suntem mari SCULE PE BASCULE. .I.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează