INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Trei brazilieni se întorc la Şahtior » Mircea Lucescu ar putea pierde însă gratis două vedete de o sută de milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 18:16

Prima veste bună pentru Mircea Lucescu. Trei dintre sud-americanii care refuzaseră să vină în Ucraina se vor întoarce la echipă.
Brazilienii Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa şi Ismaily şi argentinianul Facundo Ferreyra nu au luat avionul spre Ucraina după meciul amical cu Lyon, îngrijoraţi de criza politică din ţară.

Fred, Dentinho, Ismaily se vor întoarce însă la echipă, iar Il Luce a explicat motivele reale ale revenirii. "Agentul lui Tevez, Kia Joorabchian, care i-a convins să nu ia avionul, i-a abandonat. El e interesat doar de Teixeira şi Douglas Costa. Sînt doi jucători importanţi care au contract pînă în 2018 şi au clauze mari de reziliere. Speră ca ei să devină jucători liberi. Nu e corect. Nu aşa se procedează în fotbal", a spus Mircea Lucescu pentru France Football.

Kia Joorabchian i-ar fi propus pe cei doi jucători echipei franceze AS Monaco. Şahtior evoluează astăzi împotriva lui Dinamo Kiev, în Supercupa Ucrainei. Meciul se va disputa la Lvov, în vestul ţării.

50 de milioane de euro ar fi clauza de reziliere a lui Douglas Costa, aceeaşi fiind şi în cazul lui Alex Teixeira

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
teo_thug
teo_thug  •  23 Iulie 2014, 01:16
Postat de lagardere pe 22 Iulie 2014, 21:41

te referi la Diego?.

Nu, cred ca se refera la Ailton...tin minte o stire despre el in sensul asta...Diego, in schimb, cred ca e ok, pare a fi peste media intelectuala a fotbalistului brazilian tipic, de provenienta amazoniana...fie doar si pentru simplul fapt ca provine din imigranti italieni (cu tot rasismul subinteles, sa-mi fie cu iertare!) :)

lagardere
lagardere  •  22 Iulie 2014, 21:41
Postat de red77 pe 22 Iulie 2014, 19:02

exceptand pe kaka care datorita conditiei financiare si educatiei primite este cu mult peste ceilalti , cu tot respectul dar marea majoritatea a fotbalistilor brazilieni sunt la nivelul claudiu raducanu ! era celebru cazul celui de la werder bremen , imi scapa numele acum , care era analfabet ! asta e si motivul pentru care sunt si foarte usor de manevrat

te referi la Diego?.

robdin2007
robdin2007  •  22 Iulie 2014, 20:16
Postat de bobinatul pe 22 Iulie 2014, 18:30

Chiar nu inteleg cum ar putea sa ramana liberi de contract. Sahtior e libera sa se mute unde vrea, deci echipa nuno sa fie afectata de razboi...eu i-as amenda drastic pe amandoi si i-as tine si jumatate de an pe tusa

Eu nu m-as duce nicaieri in Ucraina in momentul asta, nicaieri.... Atata timp cat o tara e practic in razboi e o incalcare a drepturilor omului sa obligi pe cineva sa lucreze acolo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează