INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENORI

Uite Piți, nu e Piți! Pițurcă și Al Ittihad, dragoste cu năbădăi: a fost dat afară, reinstalat, iar apoi a demisionat el

Pițurcă a semnat prima oară cu Al Ittihad în octombrie 2014
Pițurcă a semnat prima oară cu Al Ittihad în octombrie 2014

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2016 00:00

Pițurcă a demisionat de la Al Ittihad, după ce săptămâna trecută fusese dat afară și reinstalat în decursul a două zile.

"Pițurcă și Al Ittihad, dragoste cu năbădăi" a devenit un serial estival foarte apreciat în Arabia Saudită. Sezonul 2 a început în forță, săptămâna trecută, când fostul antrenor al "tricolorilor" a fost demis de clubul saudit și apoi reinstalat în funcție, după doar două zile.

În episodul 3, "difuzat" ieri, Piți a aruncat el însuși mănușa, potrivit ziare.com. Mai mult, a decis să-i dea și-n judecată pe arabi!

Tehnicianul era deja nemulțumit că șefii grupării din Jeddah nu i-au achiziționat jucătorii solicitați și vedetelor nu le-au fost prelungite contractele. Iar când i-au mai anulat și cantonamentul stabilit în această vară, aducându-i un nou secund, de bine ce-i ceruseră să renunțe la o parte din staff, Pițurcă a explodat.

El a fost concediat de Al Ittihad și vara trecută. Terminase pe 4 în campionat, ratând calificarea în Liga Campionilor Asiei. Și tot cu scandal! Unul întins pe parcursul mai multor săptămâni. Saudiții l-au înlocuit cu Ladislau Boloni, dar în decembrie, trăgând linie, și-au dat seama că tot Piți era mai bun. Și l-au adus înapoi!

2.000.000 €le cere Pițurcă drept despăgubiri arabilor, pentru rezilierea unilaterală a contractului

3e locul pe care a terminat Al Ittihad sezonul trecut, la 14 puncte de campioana Al Ahli

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează