INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEARTĂ

Un român câştigător al Ligii Campionilor recunoaşte: "Au plătit bani bunicei pe mine și i-am dezamăgit"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 11:29

Florin Răducioiu, fostul atacant român care a evoluat pentru West Ham, a vorbit despre colaborarea cu Harry Redknapp în perioada în care a evoluat pentru gruparea engleză.

Răducioiu a avut deseori conflicte cu Redknapp, însă recunoaşte că se certa deseori cu antrenorii şi că era un jucător dificil.

"Am avut şi un caracter foarte dificil eu. Deseori mă certam cu antrenorii. Apoi mai erau şi problemele fizice. În momentul când apăreau aceste probleme, voiam să revin cât mai repede, să intru pe teren şi mă certam cu antrenorii. Este mai mult vina mea. Îmi pare rău acum...

Îi mulţumesc lui Harry Redknapp că a spus că regretă cum s-a comportat faţă de mine. Dar şi eu am greşit. Au plătit bani bunicei pe mine, am dezamăgit şi eu. N-am reuşit să ne înţelegem, a fost complicat. Au apărut foarte multe probleme. Nu a fost o experienţă pozitivă", a spus Răducioiu la TV Telekom Sport.

2.400.000 lire a fost suma de transfer plătită de West Ham pentru Răducioiu în vara lui 1996

În ultima ediție a cărții autobiografice, antrenorul englez Harry Redknapp a povestit episoade din timpul relației de coșmar avute cu Florin Răducioiu, însă şi-a asumat şi o parte din responsabilitate (detalii AICI).

Florin Răducioiu a evoluat pentru West Ham în perioada 1996-1997, însă a bifat doar 11 meciuri în tricoul englezilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează