INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Unde mai aterizează Luce? » Aeroportul din Doneţk a fost asaltat de insurgenţii proruşi. E sub controlul lor acum!

"Noi sîntem reprezentanţii republicii Doneţk!", au urlat insurgenţii cînd au pătruns în forţă în aeroport // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 26 mai 2014 22:36

Chiar şi după ce Petro Poroşenko a cîştigat alegerile prezidenţiale, estul ţării continuă să ardă. Ceea ce îl îndepărtează pe Lucescu de Şahtior.

"Dacă situaţia nu se înrăutăţeşte, dacă nu intervine ceva excepţional, nu plec de la Şahtior". Mircea Lucescu mai are un an de contract, dar sînt şanse tot mai mici ca el să rămînă. La Doneţk, criza se adînceşte.

Petro Poroşenko, 48 de ani, magnatul prooccidental născut la graniţa cu România, cu o avere de 1,6 miliarde de dolari, unul dintre puţinii oligarhi care au susţinut revoluţia, a devenit duminică noul preşedinte al Ucrainei.

"Cei ce refuză să depună armele sînt terorişti. Şi cu teroriştii nu negociem. Pe ei nu-i interesează nici federalizarea, nici limba rusă, nu vor decît să transforme regiunea Donbass în Somalia. Eu nu voi lăsa pe nimeni să facă asta", a anunţat Poroşenko.

Totuşi, ieri, doar o zi mai tîrziu, insurgenţii filoruşi au atacat aeroportul internaţional de la Doneţk. Trei camioane pline cu separatişti ruşi, înarmaţi cu mitraliere şi îmbrăcaţi militar, au apărut de dimineaţă la poarta principală. O explozie, focuri de armă şi rebelii au preluat rapid controlul. Aeroportul a fost închis, iar zborurile anulate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ovi81ugw
ovi81ugw  •  27 Mai 2014, 23:31

sa mearga Iliescu sa le explice cum sta treaba cu teroristii...pac,pac...3 camioane? un fleac, Iliescu a executat 1000 intr-o zi...nu poti face revolutie cu 3 morti, desi Ceausescu cazuse, trebuie dat drumul la gloante...ori e revolutie ,ori nu mai e...

hmmmm
hmmmm  •  27 Mai 2014, 11:40
Postat de bamse1901 pe 27 Mai 2014, 11:36

la Istambul

Istambul?!? Felicitari!

bamse1901
bamse1901  •  27 Mai 2014, 11:36

la Istambul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează