INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Vești excelente pentru echipa lui Mircea Rednic: "Vor veni șase jucători valoroși" » Care e situația lui Cristi Manea

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iunie 2017 16:17

Mircea Rednic, tehncianul echipei belgiene Mouscron, a dezvăluit în presa din Belgia că formația pe care o pregătește va transfera șase jucători noi în această pauză competițională. 

"Vor veni şase jucători până la sfârşitul săptămânii viitoare. Vreau calitate, experienţă. Faptul că nu le-a fost prelungit contractul unor jucători ca Matulevicius înseamnă că vreau unii mai valoroşi", a declarat Rednic.

Pe lângă Matulevicius, fost la Pandurii și FC Botoșani, și fundașul român Cristian Manea ar putea s-o părăsească pe Mouscron, contractul său expirând la finalul lunii iunie. 

"Puriul" a oferit detalii și cu privire la numele noului director sportiv al echipei, lăsând să se înțeleagă că postul, în prezent vacant, va fi ocupat de o persoană care cunoaște extrem de bine fotbalul belgian. 

"Este un străin, care vine dintr-un campionat străin reputat, care cunoaşte fotbalul belgian şi este destul de competent în ce priveşte creşterea jucătorilor", a declarat Rednic, conform La Dernierre Heurre

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează