INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLEACĂ CRISTI CHIVU LA REAL MADRID?

Victor Becali: "Chivu la Real Madrid? Mai vedem"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Agentul FIFA Victor Becali spune că în acest moment nu poate fi vorba de un transfer al lui Cristi Chivu la Real Madrid şi dezvăluie că Jose Mourinho a primit invitaţia de a veni în România în această vară.

"Dacă a plecat Mourinho la Real, pleacă tot Interul la Real? Dacă va exista interes din partea spaniolilor, vom vedea! N-au trecut nici 24 de ore de cînd s-a cîştigat Liga Campionilor şi discutăm despre transferul lui Chivu? E prea devreme.

Noi l-am invitat pe Mourinho în România, totul va depinde de programul pe care îl are. A spus că vine şi e un om care se cam ţine de cuvînt, aşa că îl aşteptăm. Nu a plecat alături de restul echipei la Milano, Jose este încă la Madrid", a spus Victor Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  24 Mai 2010, 00:02

nivelul realului =)))) esti un terminat fratica adica e la camioana europei dar nu are fata de real care s-a oprit in sferturi in fata lui lyon =))) iti fac eu programare la nr9 zici u cand esti disponibil

 •  23 Mai 2010, 23:55

bai retardatule cum poti spune ca un jucator a lui inter care a castigat liga campionilor nu a ajuns la un nivel sa joace la real ( care a iesit in sferturi din liga)??? ori esti tampit ori ai un cheag de sange pe creier !!!! orice jucator din apararea lui inter este cu mult peste ce are real madrid, chiar si chivu( care este cel mai slab de la inter)

 •  23 Mai 2010, 21:09

faza din poza e cand vine robben din spate ii fura mingea in viteza si chivu il faulteaza si ia galben

Vezi toate comentariile (4)
Comentează