INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Victor Becali lămureşte lucrurile: "Inter şi Chivu vor discuta în ianuarie"

Chivu va intra de pe 1 ianuarie în ultimele şase luni de contract cu Inter.
Chivu va intra de pe 1 ianuarie în ultimele şase luni de contract cu Inter.

Articol de - Publicat miercuri, 28 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 decembrie 2011 21:22

Reacţia agenţilor lui Chivu după ce un ziarist italian de origine română a scris că pretenţiile lor sînt o povară pentru fotbalist.

Dominique Antognoni, jurnalist român care locuieşte la Milano şi care scrie de aproape două decenii despre Internazionale, a publicat ieri în Gazetă un text despre viitorul lui Chivu la Inter.

În esenţă, articolul susţine că fostul căpitan al echipei naţionale este considerat interist pursînge, un fotbalist de mare utilitate, dublat de un caracter aparte, dar că felul mercantil în care-l reprezintă Ioan Becali în faţa lui Moratti este agasant pentru patronul italian şi-i face deservicii lui Chivu.

Agenţii lui Chivu au reacţionat prin vocea lui Victor Becali. "Sînt scorneli, lucruri pur şi simplu lipsite de orice temei, oricît de mic! Cînd a venit în Bucureşti, Moratti a luat masa cu noi şi atunci am discutat, dar fără nici o insistenţă din partea nimănui, despre Cristi şi viitorul lui la Inter. Inter îl consideră parte a familiei pe Cristi şi în ianuarie vor discuta cum va arăta posibilitatea prelungirii. Cristi e liber să discute, evident, şi cu alte cluburi", a descris Becali situaţia jucătorului.

Impresarul susţine că "este absurd să crezi că fratele meu îl presează pe Mourinho prin sms ca să-şi ia un comision din transferul lui Chivu la Real, aşa cum s-a scris. În primul rînd că relaţia dintre Mourinho şi fratele meu e una de respect reciproc. După meciul pierdut de Real în faţa Barcelonei, chiar a doua zi, Jose a băut o cafea amicală cu Giovanni, dar nu era momentul să discute despre Chivu. În al doilea rînd, nu Mourinho tratează preţul fotbaliştilor la Madrid. Şi, în al treilea rînd, comisioanele sînt clar reglementate!".

Victor Becali mai spune că relaţia sa cu Chivu este transparentă şi de totală încredere, "astfel încît el ştie în fiecare moment cu cine discutăm. Repet, abia în ianuarie ne punem la masă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dan
dan  •  28 Decembrie 2011, 11:28

Saracul Mourinho, habar n-are cu ce interlopi s-a imprietenit!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează