INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REACŢIE

Victor Becali: "Săptămîna viitoare vom şti exact soarta lui Mutu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 mai 2010 00:00

Impresarul Victor Becali a declarat pentru calciomercato.it că Adrian Mutu este în vacanţă, dar săptămâna viitoare va avea o discuţie cu directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, în urma căreia se vor şti mai multe despre viitorul atacantului de 31 de ani.

"Despre viitor? Acum, Adrian este în vacanţă. Săptămâna viitoare ne vom întâlni cu directorul sportiv Corvino, abia apoi vom şti mai multe"
, a spus Becali pentru sursa citată, preluată de Mediafax.

Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
ronaldo666
ronaldo666  •  28 Mai 2010, 19:44
Postat de pe 28 Mai 2010, 17:00

Eu cred ca mai intai trebuia sa-si rezolve situatia,daca mai vrea sa prinda vreo echipa buna.Ca 7-8 luni de acum inainte o sa aiba timp de vacanta ;)

care 7-8 luni? ba u in ce luna esti?:))

 •  28 Mai 2010, 17:00

Eu cred ca mai intai trebuia sa-si rezolve situatia,daca mai vrea sa prinda vreo echipa buna.Ca 7-8 luni de acum inainte o sa aiba timp de vacanta ;)

varza00
varza00  •  28 Mai 2010, 16:19

Asta cu Mutu incepe sa devina un fel de serial Elodia. Cind vom sti ce este cu Mutu. A vorbit azi Mutu? Pleaca Mutu, unde pleaca Mutu, poate mai gasiti si alte subiecte...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close