INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

FOTO Primele imagini cu Victor Pițurcă de la semnarea contractului cu arabii » Salariu incredibil pentru fostul selecționer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 21:34

Victor Pițurcă a revenit pe banca lui Al Ittihad după o pauză de 6 luni. Fostul selecționer i-a luat locul lui Ladislau Boloni, chiar cel care îl înlocuise pe el.

UPDATE 21:35

Au apărut și primele imagini de la semnarea contractului dintre Victor Pițurcă și Al Ittihad.

Pagina de Twitter a clubului din Arabia Saudită i-a urat bun venit lui Pițurcă. Acesta a semnat un contract pe un an și jumătate.

Din informațiile de pe rețelele de socializare acesta ar urma să aibă un salariu de 2,1 milioane de dolari pe an. De asemenea, lui Pițurcă i s-au achitat și vechile datorii care însumează 1 milion de dolariu.

Adevărul.ro anunță că Pițurcă este decis să-l dea afară pe Sulley Muntari și să aibă mînă liberă pentru viitoarele achiziții. Al Ittihad ocupă locul 3 și e la 7 puncte de liderul Al Hilal.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
lukasoil17
lukasoil17  •  10 Decembrie 2015, 00:06

bine pizzi...de data asta sa-i duci la retrogradare

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Decembrie 2015, 22:18
Postat de steaua.libera pe 09 Decembrie 2015, 17:36

Asta cre'ca face vraji :)) Si la Nationala a fost la fel. Piturca, apoi ***, apoi iar Piturca. La astia fix acelasi scenariu. De necrezut!

Pai, olteanul asta *** are o tactica foarte simpla (si pe care o practica mai multi prin tara pe la noi): vorbeste mai putin (nu pentru ca e modest ci pentru ca daca vorbeste ceva mai mult se prind aia ca omul habar nu are, face 3 greseli la 5 cuvinte, e mai certat cu limba romana si decat Hagi), se preface mereu suparat, preocupat (ca sa creada cei mai creduli ca "uite dom'le, nu a putut sa doarma piti de atatea griji, omul asta e super profesionist"), este mereu intransigent cu subalternii dar in acelasi timp extrem de docil cu sefii (asa a fost mereu la Steaua, la Nationala, etc), are mereu un avocat bun care stie sa ii faca un contract (ceea ce altii nu au), etc. Cam asta e Piturca. Pe unde a fost, a fost numai ca sa ii toace de bani pe aia care l-ar fi dorit afara, el cand semneaza ceva semneaza doar cu gandul sa le ia banii cand il dau afara, pe el nu il intereseaza cine stie ce performanta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  09 Decembrie 2015, 22:01
Postat de Vasile Tichiris pe 09 Decembrie 2015, 17:23

digi 1,2,3,4........transmiteti jocuri de turca si popa prostul

blatiada si liga lu JINO

Vezi toate comentariile (28)
Comentează