INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Victorie importantă pentru echipa lui Ovidiu Hoban » Mijlocașul a cerut să fie schimbat în minutul 67

Articol de - Publicat luni, 19 octombrie 2015 22:49

Hapoel Beer Sheva a obținut în această seară o victorie frumoasă și meritată, contra celor de la Beitar Ierusalim, scor 1-3.

Echipa românului Ovidiu Hoban a fost în mod evident afectată de atentatul de aseară de la Beer Sheva, soldat cu trei morți și 11 răniți, dar echipa s-a comportat foarte bine în deplasarea de la Ierusalim. Antrenorul i-a motivat foarte bine pe jucători și le-a cerut să joace fotbal și să uite de tot. Încă de la început, Hapoel a controlat jocul, mai ales la mijloc.

În prima repriză, Beer Sheva, susținută de 2.000 de fani, a avut 10 ocazii de poartă, în timp ce adversara a avut doar două șanse de gol. 

În minutul 17, Melikson a deschis scorul, iar după patru minute, Tony Nwakaeme, fost jucător la U Cluj, a majorat scorul.

Și în repriza a doua, Beer Sheva a început foarte bine și în minutul 51, Barda a făcut 3-0. În minutul 59, Beitar a redus din diferență prin Rukavytsya, dar nu a putut reduce din diferență.

Ovidiu Hoban a fost din noul unul dintre cei mai buni jucători și a avut cîteve șuturi periculoase. În minutul 67 a cerut să fie schimbat, acuzînd oboseală și o ușoară accidentare.

După această victorie, Beer Sheva este pe locul doi, după 7 etape, la trei puncte de liderul Maccabi Tel Aviv.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează