INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURNEU AMICAL

Victorie pentru Şahtior Doneţk, contra lui Zenit, 2-1, în primul meci de la turneul amical din Israel

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 ianuarie 2014 12:30

Echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, se află în Israel, unde participă la un turneu, unde le are ca adversare pe Zenit, ŢSKA Moscova şi Metalist Harkov.


Şahtior a început cu dreptul, impunîndu-se în faţa lui Zenit, scor 2-1. Golurile lui Şahtior au fost marcate de A. Teixeira ('22) şi D. Costa ('90+3). Pentru adversari a înscris Ryazantsev ('81).

Meciul a fost unul spectaculos, cu un nivel foarte bun. Elevii lui Lucescu au controlat jocul, Zenit mulţumindu-se să facă mai mult faza defensivă, în prima repriză. Atît Lucescu, cît şi Luciano Spaletti au făcut numeroase schimbări la pauză. Deşi puteau marca de mai multe ori în partea a doua, fotbaliştii lui Şahtior s-au întrecut în ratări, iar adversarii au egalat prin Ryazantsev ('81), din penalty, după ce Stepanenko a făcut henţ în careu. Echipa lui Il Luce nu a acuzat şocul şi a marcat în ultima secundă a prelungirilor, prin D. Costa (90+3).

Lucescu, mulţumit
La finalul meciului, Mircea Lucescu a declarat: "A fost un meci foarte bun, nu s-a văzut că sîntem la început de pregătire. Sîntem o echipă puternică, am controlat jocul şi consider că am obţinut o victorie meritată. Băieţii au fost foarte motivaţi, chiar şi atunci cînd adversarul ne-a egalat, s-au simţit puţin frustraţi şi asta a făcut să revenim şi să cîştigăm partida. Sînt foarte bucuros".

În cealaltă partidă a turneului, disputată la Petah Tikva, în meciul de deschidere al turneului, Metalist Harkov a încheiat la egalitate, 0-0, partida cu ŢSKA Moscova. Conform regulamentului, s-a trecut la lovituri de departajare, unde s-a impus ŢSKA, scor 4-2.

Clasament:
1. Şahtior Doneţk 3 pcte
2. ŢSKA Moscova 2 pcte
3. Metalist Harkov 1 pct
4. Zenit St. Petersburg 0 pcte

Duminică se disputa al doilea cuplaj: Zenit - ŢSKA, Metalist - Şahtior.

 

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează